Феновете на „Черно море“ с декларация срещу „наглостта“ и „безочието“ на БФС

Националният фен клуб на „Черно море“ подкрепя напълно протестите срещу ръководството на Българския футболен съюз (БФС), същевременно изразява пълната си подкрепа към новоназначения старши треньор на националния отбор на България Илиан Илиев.

Ето и пълния ѝ текст:

Националният фен клуб „Черно море“ (Варна) декларира стопроцентовата си подкрепа и пълноценното си участие във всяка форма на протест против тотално компрометираното ръководство на БФС.

Заставаме твърдо зад позицията, че настоящите управници на футболната ни централа не просто вкупом трябва да подадат незабавни оставки час по-скоро, а че момента за тяхното оттегляне отдавна е безвъзвратно закъснял!

Желаем да припомним, че още преди повече от две години нашата организация се обяви изцяло в подкрепа на кандидатурата на Димитър Бербатов за президент на БФС. Ние бяхме едни от първите, които реално и гласно отправихме исканията си за смяна на статуквото.

В същото време НФК „Черно море“ изразява пълната си подкрепа към новоназначения старши треньор на националния отбор на България Илиан Илиев и не крие гордостта си от факта, че именно наставникът и същевременно клубна икона на любимия ни тим, е избран да води представителния състав на Републиката.

НФК „Черно море“ и членовете му обаче са силно обезпокоени от унизителните чрезвичайни обстоятелства около провеждането на предстоящия мач, с които Илиев и състезателите му ще трябва да се съобразяват и които неминуемо ще се отразят на концентрацията и представянето им в дебюта на нашия предводител.

Наглостта и безочието на криминалната пасмина от „Бояна“ премина всякакви нива на пошлост и безумие. Последната седмица тези престъпници се оплетоха като патки в калчищата на собствената си некомпетентност и алчност с неадекватните си и нелепи решения около провеждането на предстоящата евроквалификация – решения, които удивиха с арогантната си глупост цяла футболна Европа.

НФК „Черно море“ организира посещение на града - който и да е той, където ще се проведе евроквалификацията България – Унгария, и очаква възможно най-голям брой съратници от представители на останалите фенклубове от страната и други от многобройните поддръжници на идеята за разкарване на престъпната клика, съсипала българския футбол - да направят същото, и всички заедно да покажем на България и на целия свят, че времето им много отдавна е изтекло и че търпението ни отдавна е преляло всякакви граници!Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар