Театър „Българан“ и ДТ „Сава Огнянов“ канят варненци и гостите на града на премиера на 16 май от 19.30 часа. Един билет за двама се продава на билетен център в театър „Българан“

Това е комедията „Три сватби и едно възкресение“ по „Слуга на двама господари“ от Карло Голдони, дело е на младия режисьор Ивайло Ненов. Гост-звезди са актьорите София Бобчева и Юлиян Петров, нашумели от сериала „Скъпи наследници“. Адаптация: Ивайло Ненов, Ваня Георгиева и Николай Ангелов.

Композитор: Пламен Мирчев – Мирона. Музика на живо: Sergie Avas

Участват: Юлиян Петров, София Бобчева, Кристиана Ценкова, Любомир Кънев, Кадри Хабил, Ивайло Спасимиров, Дайана Михайлова, Венцислав Петков, Йовко Кънев, Александър Узунов.

Получаваш покана. Ще има сватба! Цели три! Но има и още… О, не, смърт… възкресение?!?

Три сватби и едно възкресение! Всичко онова, което искаш да видиш в театъра, и нищо от това, което си виждал досега. Това е историята на супер гладния Марио, който прави и невъзможното, за да се наяде, и дори успява да се влюби. Това е историята на сладката Кармела и нейния Пеперониус, която не отстъпва по съспенс и емоции на никоя сапунена опера. Това е историята на влюбените Джулия и Алберто, които майсторски успяват да живеят едновременно в малък хотел без да се срещнат нито веднъж. Това са три любовни истории в гърмящото от сензации градче Росито.

При толкова любов, смъртта няма място… затова нека бъде възкресение! Три сватби и едно възкресение!