Страхотна вечер на театъра предстои на 22 януари в зала „Европа“ на Фестивален и конгресен център във Варна.

От 19.30 часа Народен театър „Иван Вазов“ и ПК „Ажур Пико“ ще представят на бис най-новата театрална комедия „Приятна жена в лоша компания“ със свезден актьорски състав – Емануела Шкодрева, Кръстю Лафазанов, Васил Драганов и Павел Иванов, който спечели сърцата на публиката от ролята си в друга хитова постановка – „Актрисата“.

Съвсем нормално интереса към „Приятна жена в лоша компания“ е голям. Билетите са в продажба на касите на Фестивален и конгресен център и театър „Българан“.

Приятната жена е Нина – дръзка, чаровна, неустоима, неудържима в желанието си да живее живота си така, както иска. “Лошата” компания се състои от красавеца и разбивач на женски сърца, но и самият той с разбито самочувствие Жерар, привидно безличния, но и неочаквано решителен съпруг Адолф, строгия, но чувствителен и по своему искрен полицейски инспектор.

В тази очарователна френска “комедия с убийства”, както я определя авторът, има всичко, което гарантира една смислено и забавно изживяна вечер в театъра.

Автор на пиесата е Андре Русен. Сценична версия и постановка – Юрий Дачев. Композитор е Асен Аврамов. Продуцентите предупреждават, че комедията не се препоръчва за лица под 12 г. възраст.

„ИЗНЕВЕРИ В ПОВЕЧЕ“ НА 03.02.2020 В ЗАЛА 1 НА ФКЦ