След развода Венета Райкова обяви война на любовта и шокира всички с изказване за Св. Валентин

Венета Райкова през смях обяви, че от един месец е сама, не се вижда с никого и затова не вижда смисъл да ходи на фитнес. А и освен това нямала никакво време да посещава залата. Случвало се веднъж на два месеца и всеки път се оказвало, че във фитнеса, в който тренира, някой има празник, съответно черпел с торта.

Венета, която е известна като любител на сладкишите, разбира се нямало как да пропусне да се почерпи, така че в последно време тренировките въобще не й се получвали. Освен това има доста професионални ангажименти. Откакто се е разделила с мъжа си Тишо, водещата на „Папараци“ се е посветила на работата и на грижите за сина си Патрик, пише „Уикенд“.

„Фейсбук ми напомня, че трябва да се върна в залата… макар че за кого да го правя?? От месец съм сама, няма кой да ме гледа… И за това време нито веднъж не съм излязла на среща и нямам намерение да го правя, добре ми е сама… значи може и без тренировки”, написа журналистката в профила си в социалната мрежа.

След развода си водещата обяви война на любовта и не крие скептицизма си към ново влюбване. Тя нападна и празника на „Св. Валентин“: „Тъпотия!! Започва седмицата на любовта и ще ни залеят отвсякъде със сърца… Аз няма да празнувам!! Нямам обект на чувствата!! Трябва доста старание, за да ме спечелят..“

Съдбата явно мисли друго, защото към кафето си Венета Райкова изтегли късметче с Купидон. Но отново не скри недоверието си и страха да се отпусне отново и да се поддаде на чувства: „Ааааа неееее!!!!! Не си харесвам късметчето днес!!!!! Не вярвам в любовта, Купидон марш далече от мен“, написа тя във Фейсбук.

Агенция БЛИЦ

 

ИЗПРАТИ НОВИНА: ТУК или на страницата ни във Фейсбук

Вашият коментар