Слабаков с кулинарно „заяждане“ в супер шоу със звездите от „Жена ми се казва Борис“

На 11 април Cherry Food with Mood ще бъде домакин на звездна вечер организирана от варненската Арена на смеха „Българан“

11 април се очертава като поредната незабравима вечер в Cherry защото случките ще преливат от една в друга.

От 20.30 часа Андрей Слабаков ще представи авторската си книга „Здравословно според Слабаков“, която не се препоръчва за начинаещи готвачи. Ще дебатираме слага ли се копър в картофената яхния и пие ли се вино с печено прасенце. Нещо повече – Слабаков ще демонстрира пред публиката как се готви … е това вече ще е голямата изненада.

След демонстрацията, най-смелите дегустатор и „критик“ ще получат и специални награди от театър „Българан“ и Cherry Food with Mood!

Естествено шоуто е невъзможно без страхотните музиканти от The Cherry Band. Светла и Ники са познати на всички от шоуто „Смях без завеса“ където заедно с Ники Урумов, Димитър Рачков и Илия Луков препълни трибуните в Двореца на културата и спорта.

На по-късен етап около 22.30 часа към тях ще се включат и звездите от хитовата комедия „Жена ми се казва Борис“ – Станимир Гъмов, Стефан Рядков и Ернестина Шинова.
От тук нататък всяка реклама за звездната нощ в Cherry е излишна!

Заповядайте, забавлявайте се!
Ние ви гарантираме над 3 часа здрав истински смях през сълзи, поканиха организаторите.

Билети могат да се закупят само от касата на Театър Българан а за всички присъстващи е осигурен 3 часов безплатен паркинг!

 

ИЗПРАТИ НОВИНА: ТУК или на страницата ни във Фейсбук

Вашият коментар