Легендарната Силвия Кацарова пристига в морската столица на България. Датата е 7 юли, мястото – Летния театър, а поводът е големият юбилеен концерт-спектакъл, част от лятното ѝ турне, чийто старт бе даден в Пловдив.

За концерта във Варна билети могат да бъдат закупени от касите на Летен театър и Фестивален и конгресен център. Специален един билет за двама и билет „Компания“ за четирима се продават на билетен център в театър „Българан“.
Онлайн билети чрез fccvarna.bg

Концертът е озаглавен „Мой сън…“ по името на ембематичната ѝ песен и ще бъде своеобразна ретроспекция на изключително успешната ѝ музикална кариера – първо като част от група „LZ“, а след това и като солов изпълнител. Повече от два часа публиката ще има възможност да се наслади на най-големите ѝ хитове, сред които „Топъл дъжд“, „Обещай ми любов“, „Големият кораб минава“, „Бяла въздишка“, „Провинциална пролет“ и много други под съпровод на някои от най-добрите музиканти в България. Освен тях компания на сцената ще ѝ правят нейната прекрасна дъщеря Теди Кацарова и Дичо. Специфичният ѝ и разпознаваем тембър, нейната харизма и невероятното ѝ сценично присъствие я превръщат в любим изпълнител на няколко поколения българи, а лятното ѝ турне е нейният реверанс към вярната ѝ публика, която вече 45 години не спира да я подкрепя. На концерт-спектакъла освен да чуе любими евъргрийни, публиката ще има възможност да се запознае и с нейна автобиографична книга, която излезе само преди няколко месеца и се превърна в бестселър.

Още много други изненади, както и какво е вдъхновило Силвия Кацарова да напише своята автобиография точно сега, ще разберат само тези, които изберат да прекарат вечерта си в нейната звездна компания. Заповядайте на 7 юли в Летен театър Варна за да се насладите на много рок и любов.

Организатор на концерта във Варна е познатия и утвърден екип на театър „Българан“.