Саня Борисова проговори за събирането си с Ники Илиев

Макар и разведени Саня и Ники Илиев отново са заедно. Само професионални ли са отношенията им, питат се в светските среди.

"Никога не е просто секс. Винаги има някакви последствия, приятни или недотам и ние трябва да сме отговорни за действията си! Това е дълбоко свързване с другия и не е правилно да гледаме на този акт като на нещо маловажно.“ Това сподели актрисата Саня Борисова. Изказването й е провокирано от наближаващата премиера на новия й филм "Никога не е просто секс“.

Комедията разказва за женската еманципация, чийто сюжет е изграден чрез ирония, сарказъм и умерена доза дързост. Продукцията ще ни провокира да прогледнем относно съвременното отношение към секса и любовта. В лентата освен в обувките на актриса Саня влиза и в ролята на режисьор, а заедно с още една дама си поделят продуцентството."Бих казала, че режисурата е по-голямата ми страст от това да се превъплъщавам в роли, поне на този етап. Сложно е да съчетаеш и трите неща, но не е невъзможно“, допълва Саня пред "България днес".

Това е първият филм под режисурата на Борисова. В него ще вземе участие и бившата половинка на синеоката красавица - Ники Илиев, на който е отредена забавна роля. Двамата вече имат няколко филма зад гърба си, но този път ролите им са разменени.

"Имаше леко напрежение в първия момент, но " много бързо го обърнахме в шега. Ники беше максимално отдаден. Помогна ми със съвети и ми оказа приятелска подкрепа. С него се разбираме прекрасно по отношение на работата“, казва още актрисата и допълва, че колкото и да е трудно, е много важно приятелските отношения между двама души, които са имали връзка, да се запазят.

Въпреки високите градуси навън Саня не е планирала почивка през лятото. Актрисата най-вероятно ще съчетае полезното с приятното, тъй като й предстоят фестивали и в страната, и извън нея, на които ще гостува с новия си филм, чиято официална премиера е на 10 май.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар