Сано отпразнува рождения си ден във Варна

Александър Сано отпразнува рожден ден миналата вечер във Варна. Той събра приятели, за да почерпи за 46-ата си годишнина.

Парти

Екип на "Телеграф“ се свърза със Сано да му честити празника, а той, след като благодари, разкри и как ще го посрещне. "Хващате ме на път за Варна. Тук ще празнувам“, каза актьорът. С интерес го попитахме дали има работен ангажимент, а той допълни: "Не. Ще се съберем с приятели и ще си празнувам, няма да работя“. Повече около партито си актьорът не разкри, но близки до него ни изненадаха, че е поканил и свои колеги, които са сред най- близкото му обкръжение. "Пожелавам си само най- баналното, но и най- важното - да бъда здрав“, каза още пред "Телеграф“ рожденикът.

Дарове

Още в ранни зори на празничния ден Сано бе изненадан от семейството си. Жена му Нели и дъщеричката им Ава го зарадвали с парфюм, а майка му - с оранжева тениска. "Само не разбрах, за да помня, че съм свежа като портокал или да помня, че съм тиква“, смее се актьорът по повод дара от майка си. С пост в социалните мрежи той пък честити рождените дни на всички негови колеги, родени на тази дата, сред които Койна Русева, Тончо Токмакчиев, Йосиф Сърчаджиев, а за финал е отбелязал и футболната звезда Дейвид Бекъм.

От своя страна пък половинката на Бекъм – Виктория, му честити, като пусна мъжа си по бели боксерки в личния си профил в социалната мрежа Инстаграм.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар