Ники Урумов в комедията „Да удариш джакпота“

Страхотна лятна промоция обявиха организаторите от театър „Българан“ за две от предстоящите летни комедии.

Само в сряда и четвъртък от касите на Фестивален и конгресен център и театър „Българан“ ще бъдат пуснати в продажба специални билети на символични цени. Целта на промоцията е да се даде шанс на всеки да стане част от Театрално лято 2019.

Вижте предложенията:

СПЕЦИАЛНИ БИЛЕТИ С ЦЕНА 5.00 ЛВ. за 23 юли от 21.00 часа в Летен театър
„ОПЕРАЦИЯТА“ – комедия от Иво Сиромахов
Режисьор: Борис Панкин

Луд купон и спиращи дъха сцени в Летен театър!
Насладете се на час и половина гарантирано забавление с Мариан Бачев, Орлин Горанов, Миглена Стоева, Тони Минасян.

Скалпелът в операционната държат Бачев и Горанов, обгрижвани от медицинската сестра тип плеймейтка. Комедията е забранена за подрастващи до 16 години, заради пиперливия език, който може да се чуе само в една операционна, а и заради специфичните сцени в нея.

Операцията ви предлага час и половина гарантирано забавление, препоръчано за здравето – колкото и да не ви се вярва, и от … Българския лекарски съюз. Съсловната организация не само е одобрила комедията на Иво Сиромахов, но и я препоръчва за гледане!

СПЕЦИАЛНИ БИЛЕТИ С ЦЕНА 5.00 ЛВ. И 5.00 ЛВ. ЗА ДВАМА
за 18 юли от 19.30 часа, ФКЦ, зала 1
„ДА УДАРИШ ДЖАКПОТА“ – комедия по Д. Шпиро
Режисьор: Владлен Александров
С участието на: Николай Урумов и Росица Александрова

Героите – мъж и жена, удрят джакпота, за който са мечтали години наред. Двамата обаче се оказват неспособни да превъзмогнат последиците от внезапното си забогатяване – срещу пари не могат нито да върнат обратно миналото си, нито да подредят бъдещето си. В най-щастливия миг от живота си не знаят какво да правят.

По думите на режисьора „Прах в очите“ е пиеса за щастието, късмета, за шанса и пропуснатите шансове, за вярата един в друг, за издръжливостта в живота, за прехода, социализма, югославското море, за водите, безработицата, трабантите, за прекършената вяра в демокрацията, за борците, мафиотите, за малкия човек.

КЛИКНИ ТУК ЗА ЦЯЛАТА ПРОГРАМА И ВАЛИДНИТЕ ПРОМОЦИИ