First Class Show дава възможност на всеки желаещ да посети концерта на Питър Бенс във Варна като обяви събота и неделя дни за промо билети.

Само този уикенд /19 и 20 октомври/ от 10.00 до 21.00 часа единствено от билетен център във Фестивален и конгресен център може да закупите един билет за двама. Промоцията ще бъде единствена а местата са лимитирани.

Почитателите на Питър Бенс ще имат щастието да се насладят на кросоувър пътешествията му между класиката и поп музиката, благодарение на които той вече има над 800 милиона онлайн гледания.

Феноменалният Питър Бенс започва да свири на пиано на невръстната 2 годишна възраст, на 7 пише първата си композиция, а на 11 създава първия си албум, повлиян от Моцарт и Шопен. След класическото образование в академия „Ференц Лист“ в Будапеща, Унгария, музикантът се премества в САЩ, където завършва пиано и композиране на филмова музика в престижния музикален колеж Бъркли в Бостън. Питър от малък се увлича и от рок и поп музиката и особено вдъхновение за него представлява творчеството на Майкъл Джексън. Харесва също така и страхотната кино музика. За щастие, докато учи в музикалният колеж Бъркли в Бостън, той се запознава с Джон Уилямс, един от кумирите му в света на музиката и автор на саундтрака към филма Star Wars! Това го подтиква да започне да прави импровизации на известни парчета и през 2015 г. пуска първото си видео в нета, което го превръща в истинска сензация.

И така: тази година най-бързият пианист в света, според Книгата на рекордите Гинес, ще свири на 15.11.2019 г. в ФКЦ с начало 20 часа!

КЛИКНИ ТУК ЗА ЦЯЛАТА КОНЦЕРТНА ПРОГРАМА В ЗАЛА 1 НА ФКЦ