Ромина се разплака в последния си ефир при Гала, ще се усмихва в новото предаване

Днес беше последният ефир на Ромина Тасевска като част от екипа на "На кафе" и тя се раздели с колегите си със сълзи на очи.

Много ми е мъчно и си признавам, че чак сега го осъзнавам. Преди това бях като в едно затворено помещение, вие ми отворихте мирогледа", сподели Ромина на изпроводяк.

Тя не пропусна да благодари на всички от "На кафе", както на колегите й пред камерите, така и на тези, които са зад нея.

Една от изненадите, които получи на раздяла, беше да си остави отливка на ръцете и с това даде старт на "Алея на славата", която се създава в предаването.

Специално за нея, всички от панела й посветиха по едно кратко видеопослание, с което още повече я просълзиха.

"Благодаря ти, Гала, че ме прие на панела. Ти си човек, на когото се възхищавам, какъв професионалист и какъв човек си. В това предаване екипът е невероятен и полагат огромни усилия. Аз оставам ваш заклет зрител", бяха последните думи на Тасевска към Гала и всички, които работят в предаването.

Във видео изпратено от репортера на "Съдебен спор" Жоро Игнатов, той отново я приветства в новото предаване, на което ще бъде водещ и й обеща, че е й помага да се чувства добре.Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар