Обновена: 2019-06-02 ReCardio не се продава в аптечната мрежа в България. Можете да поръчате оригинален продукт само от официалният магазин. Пазете се от фалшификати!

Имате ли поне един от симптомите?

 1. Главоболие
 2. Черни точки пред очите (мушици)
 3. Апатия, раздразнителност, сънливост
 4. Лошо зрение
 5. Изпотяване
 6. Учестен сердече ритъм
 7. Хронична умора
 8. Отичане на лицето
 9. Изтръпване и треперене на пръстите
 10. Подскоци на кръвното

Наблюдава се леко „подмладяване” при заболяването артериална хипертония. Ако допреди 7-10 години то се срещаше при по-възрастната популация над 65 години, сега възрастовата граница е паднала до 45-годишна възраст. /БГНЕС

ReCardio® – дай отпор на хипертонията

 • Тонус на кръвоносните съдове
 • Намалява нивото на холестерол
 • Подобрява състоянието на сърдечно-съдовата система
 • Предотвратява развитието на атеросклероза
 • Състои се от растителни компоненти
 • Сертифициран и клинично одобрен

ReCardio forum

Обновена: 2019-06-02 >> Горещо! Ще има големи намаления на продукта ( от 20 до 60 % ) през юни. Посещавайте периодично официалният уебсайт за намаление. Рекардио цена, актуална промоция и намаления на:
официалният магазин: therecardio.com
Рекардио цена

Производител: OOO „ВИТЛ“
ИНН 4823018240/ОГРН 1024840833005
Москва, ул. Бестувжевых, д.14А
Телефон: +7 (495) 462-33-37

Рекардио е уникален продукт, който Ви помага да се справите с пристъпите на хипертония. Цялостно действие на компонентите на средството върху стените на кръвоносните съдове и автономната нервна система. Бързо разширява кръвоносните съдове и понижава кръвното налягане.

Успешно предотвратява развитието на атеросклероза. В състава му са включени уникални компоненти, които участват в синтеза на лецитин – аминокиселина, която регулира обмяната на холестерола и предотвратява образуването на атеросклеротични плаки.

Рекардио е комплекс от силно активни компоненти

B2

Коприва
Съдържа голям брой витамини, киселини, активни микроелементи. Има висока ефективност при лечение на заболявания на сърцето. Допринася за премахването на нервността, подобрява работата на сърцето, подобрява притока на кръв, унищожавайки кръвните съсиреци и укрепвайки кръвоносните съдове.

Рибофлавин
витамин B2
Един от най-важните витамини за човешкия организъм. Необходим е за образуването на червените кръвни клетки и антитела, за дишането на клетките и растежа.

Глог
Тонизира сърдечния мускул, има вазодилатиращ ефект, предотвратява образуването на плаки и подобрява кръвната картина. Нормализира нивото на холестерола в кръвта.

B1

Тиамин, Витамин B1
Вещество, без което нервната система не може да функционира правилно, има успокояващ ефект. Подобрява кръвообращението и участва в кровообразуването.

B6

Витамин В6
Намалява кръвното налягане в тъканите и системите на организма, помага за изхвърлянето на излишната течност.

Рекардио е уникално сертифицирано средство

Рекардио не съдържа ГМО, той е клинично тестван и не предизвиква странични ефекти. Състои от 90% естествени растителни компоненти. Като подсладител се използва сукралоза, така че лекарството не повишава кръвната захар и е подходящ за болни от диабет. ReCardio е сертифициран, което потвърждава високото му качество и безопасност.

Начин на употреба

Опаковката съдържа 20 капсули по 500 мг.

recardio cena

Препоръчителната употреба е два пъти на ден по една доза. Не трябва да превишавате посочената доза. Информирайте се също и за страничните ефекти.

За повече информация посетете официалният магазин: therecardio.com

Странични ефекти

Продуктът няма странични ефекти с изключение на алергията към компонентите (в много редки случаи). Противопоказанията за употребата на продукта включват:

 • Бременност и кърмене;
 • Възраст под 18 години;
 • Комбиниране с други билкови добавки.

Доставка и плащане

Продуктът е сертифициран, състава, начина и показанията за употреба са посочени върху опаковката.
Вие ще получите Рекардио след два-три дни след като поръчате (за жителите на София). В останалите региони доставката се извършва в рамките на 7 до 14 дни. Поръчката се заплаща при получаване.

Как да поръчате ReCardio?

 1. Попълнете формулярът за поръчка през уебсайта therecardio.com. Там е написана и актуалната цена на продуктът;
 2. Изберете начин за доставка;
 3. Заплащане при получаването на продукта.

doctor heart ReCardio

НЕ ОТЛАГАЙТЕ ЛЕЧЕНИЕТО ОТ ХИПЕРТОНИЯ ЗА ПО-КЪСНО!

Най-полезните продукти за сърцето

 • Пълнозърнести продукти
 • Зехтин
 • Ядки
 • Аспержи
 • Нар
 • Куркума
 • Сирене
 • Диня

източник: Zdrave.to

Тук няма да изброявамe всички свойства. На който му е интересно, може сам да погледне на българският сайт. Ще отбележим само, че това е насочено към понижаване на кръвното налягане по естествен начин. Това означава без никакви странични ефекти.

Цена: 69 лв.

Оценка: 5 / 5

Автор: Силвия Симеонова

Спонсорирано съдържание
Важно: Пазете от деца. Тази статия е с информативна цел и не може да замести консултацията със специалист – лекар или фармацевт!