Рая Пеева: Време е с Явор Бахаров да имаме дете

Актрисата Рая Пеева разкри в интервю пред Мон Дьо, че вече иска да стане майка и се надява, че съвсем скоро това щастие ще я споходи.

Тя призна, че двамата с любимия ѝ Явор Бахаров, с когото са заедно от осем години, са преодолели редица трудности във връзката си, и днес са готови за новия етап от живота си, в който се включват и плановете им да станат родители.

"Това е един такъв момент от живота, в който всяка една жена започва да го усеща, като този часовник, който тик-така. Той започна да тик-така. Много искам да стана майка. Надявам се скоро да стане това", сподели Рая.

За разлика от Явор, който не е фен на сватбите, любимата му иска да се види като булка и официално да стане негова съпруга. "В живота много искам да се видя като булка, Явор казва, че са стари разбирания това. Но всяко нещо с времето си", каза Пеева.

Тя сподели и че, макар половинката ѝ да е определян като лошо момче, заради множеството изцепки, които направи, включващи задържане заради шофиране под влиянието на алкохол и марихуана, той е чувствителен и добър човек, когото тя много обича. "Ако обичаш, не можеш да изоставиш човека в тежък момент. Вярвам му, простих му", сподели още актрисата.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар