Страхотна театрална програма в Двореца на културата и спорта обявиха от варненската Арена на смеха „Българан“

Зала „Конгресна“ отново ще бъде домакин на големи театрални събития.
Инициативата „Смях за всички“ на театър „Българан“, която цели да се даде шанс на всички желаещи да бъдат част от Театрални вечери в Двореца се радва на небивал интерес.

Няма да бъде по-различно и през новия театрален сезон. Интереса от сега също е голям и по тази причина билетите вече са в продажба на касите на театър „Българан“.

Всички билети до края на август ще бъдат със специални въвеждащи промо цени. На билетен център „Българан“ също така са в продажба и билетите за концертите на Миле Китич на 23 август и Василис Карас на 26 септември.

Вижте какво предстои:

на 15 октомври от 19.00 часа, Дворец на културата и спорта
„КРАСИВИ ТЕЛА“ от Лора Кънингхам
Режисьор: Владимир Люцканов
С участието на: Нона Йотова, Силвия Лулчева, Стефания Колева, Антоанета Добрева – Нети, Искра Ангелова, Кристина Янева и със специалното участие на Ненчо Илчев

Българския „Сексът и градът“…
Чудесна история за страхотни момичета с големи сърца – в това се е превърнал спектакълът „Красиви тела“.

Шест приятелки на възраст между 30 и 36 години се събират на купон, за да отпразнуват забременяването на една от тях. Джеси е разведена писателка, имаща нещастието да се влюбва в мъже, които винаги заминават. Прекрасна домакиня, тя прекарва времето си в очакване на телефонен звън и в мечти за уютен дом и семейство. Нина е цапната в устата, леко цинична, непрекъснато е на диети.

Не се чудете как ще прекарате вечерта на 15 октомври! Просто купете билети и за любимите си приятели и след това отидете заедно на чаша вино. Идеалната Ви вечер в най-голямата зала на Варна – прекрасната зала „Конгресна“ в Двореца на културата и спорта.

на 20 ноември от 19.00 часа, Дворец на културата и спорта
„МИНИСТЪРЪТ ЖЕНКАР“ – комедия от Ст. Л. Костов
Режисьор: Пламен Панев
С участието на: Христо Гърбов, Венцислав Петков, Косьо Станев, Любомир Кънев, Петя Венелинова, Татяна Цветкова, Йовко Кънев, Ивайло Спасимиров, Ясена Господинова, Дойана Михайлова и Надя Банчева

Не мислете, че един министерски пост е само разхождане из просторни кабинети, напрегната работа зад масивно бюро, щракане на фотоапарати и отговори на въпроси на нахални журналисти.
Министерският пост е и обкръжение на върволица от приятели, роднини, близки и познати, които използват момента, за да се уредят по-богато и по-добре. Вратата не се затваря за просители на това или онова-сякаш цяла България се изсипва пред министерския кабинет.

Но в комедията на Ст.Л.Костов идва спасение: при главния герой министър Кочев се явява прелестното създание , наричано Малинка, и от тук насетне се завъртва комедийната интрига – смесицата от любовна авантюра, стремеж към властничество, кариеризъм и жажда за пари така се омесват, че министерският пост изведнъж получава и други измерения. Великият ни комедиограф доказва, че в този живот има и непреходни неща като любов, уют, семейно огнище, обич – явления, които са много по-човешки и искрени от „топлината” на министерското кресло.

на 4 декември от 19.00 часа, Дворец на културата и спорта
ЗА ПЪРВИ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ! МАРИУС КУРКИНСКИ НА 50
Юбилеен мегаспектакъл на Мариус Куркински

24 януари 2020, от 19.00 часа, Дворец на културата и спорта
„СМЯХ БЕЗ ЗАВЕСА“
С участието на: Николай Урумов, Ники Станоев, Мария Статулова, Бенда на Професора и специални гости – изненада за Професора и хилядите зрители в залата :))

на 14 февруари от 19.00 часа, Дворец на културата и спорта
„ЛЮБОВ И ГРЪМОТЕВИЦИ“ – Комедия от Кен Лудвиг
Специален празничен спектакъл! Водещ на първа част на вечерта Борис Касиков
Постановка: Орлин Дяков
С участието на: Христо Гърбов, Петя Венелинова, Дайана Михайлова, Мариана Крумова, Ивайло Спасимиров, Ясена Господинова, Йовко Кънев, Любомир Кънев