Страхотна театрална програма в Двореца на културата и спорта обявиха от варненската Арена на смеха „Българан“

Зала „Конгресна“ отново ще бъде домакин на големи театрални събития.
Инициативата „Смях за всички“ на театър „Българан“, която цели да се даде шанс на всички желаещи да бъдат част от Театрални вечери в Двореца се радва на небивал интерес.

Няма да бъде по-различно и през новия театрален сезон. Интереса от сега също е голям и по тази причина билетите вече са в продажба на касите на театър „Българан“.

Всички билети до края на август ще бъдат със специални въвеждащи промо цени. На билетен център „Българан“ също така са в продажба и билетите за концертите на Василис Карас на 26 септември и Тони Димитрова „Моите неизпратени писма“ на 11 ноември.

Вижте какво предстои:

на 20 ноември от 19.00 часа, Дворец на културата и спорта
„МИНИСТЪРЪТ ЖЕНКАР“ – комедия от Ст. Л. Костов
Режисьор: Пламен Панев
С участието на: Христо Гърбов, Венцислав Петков, Косьо Станев, Любомир Кънев, Петя Венелинова, Татяна Цветкова, Йовко Кънев, Ивайло Спасимиров, Ясена Господинова, Дойана Михайлова и Надя Банчева

Не мислете, че един министерски пост е само разхождане из просторни кабинети, напрегната работа зад масивно бюро, щракане на фотоапарати и отговори на въпроси на нахални журналисти.
Министерският пост е и обкръжение на върволица от приятели, роднини, близки и познати, които използват момента, за да се уредят по-богато и по-добре. Вратата не се затваря за просители на това или онова-сякаш цяла България се изсипва пред министерския кабинет.

Но в комедията на Ст.Л.Костов идва спасение: при главния герой министър Кочев се явява прелестното създание , наричано Малинка, и от тук насетне се завъртва комедийната интрига – смесицата от любовна авантюра, стремеж към властничество, кариеризъм и жажда за пари така се омесват, че министерският пост изведнъж получава и други измерения. Великият ни комедиограф доказва, че в този живот има и непреходни неща като любов, уют, семейно огнище, обич – явления, които са много по-човешки и искрени от „топлината” на министерското кресло.

на 4 декември от 19.00 часа, Дворец на културата и спорта
СБОРЕН МОНОСПЕКТАКЪЛ
Мариус Куркински на 50

24 януари 2020, от 19.00 часа, Дворец на културата и спорта
„СМЯХ БЕЗ ЗАВЕСА“
С участието на: Николай Урумов, Ники Станоев, Мария Статулова, Бенда на Професора и специални гости – изненада за Професора и хилядите зрители в залата :))

на 14 февруари от 19.00 часа, Дворец на културата и спорта
„ЛЮБОВ И ГРЪМОТЕВИЦИ“ – Комедия от Кен Лудвиг
Специален празничен спектакъл! Водещ на първа част на вечерта Борис Касиков
Постановка: Орлин Дяков
С участието на: Христо Гърбов, Петя Венелинова, Дайана Михайлова, Мариана Крумова, Ивайло Спасимиров, Ясена Господинова, Йовко Кънев, Любомир Кънев