ПРОМО БИЛЕТИ ЗА ТРИ ТЕАТРАЛНИ СУПЕРХИТА В КАНЕВ ЦЕНТЪР

Сцена от брилянтната комедия от Нушич „Доктор“

Най-гледаните театрални суперкомедии в България ще гостуват на сцената на Канев център в Русенски университет през април и май.

Канев център обяви специални промо цени на билетите.

Билети се продават САМО на билетната каса на Канев център от 10.00 до 14.00 и от 16.00 до 18.00 часа. Телефона за информация е 082/888-636.

Вижте какво предстои:

БИЛЕТИ С ЦЕНИ ОТ 5.00, 8.00, 10.00 лв.
на 20 април от 19.00 часа „ДОКТОР“ комедия от Бранислав Нушич
Сценичен вариант, постановка и музикална среда – Костадин Бандутов
Участват: Иван Мандев, Мария Гинкова, Димитър Петров, Владимир Трендафилов, Петър Петков, Валентин Андреев /Рафе/, Татяна Христова, Стефан Сърчаджиев, Красимир Демиров, Любов Николова, Пламен Маринов, Мария Генова, Мила Боянова

Една великолепна комедия, писана в началото на 20-ти век, а актуална в началото на 21-ви век??? Тъжно или смешно?! Нрави, балкански, сръбски, български?! Все там. Остър хумор, хаплива сатира, един разрез на нашето ново общество, пръкнало се през „прехода“ и твърдо отстояващо „полагаемото“ му се място на новобогаташи. Принципът : „С пари всичко се купува“ , властва навсякъде, но и води до много неочаквани и комични обрати и ситуации.

Баща, без образование, натрупал пари, купува диплома на сина си – „Доктор по философия“ и мечтае за снаха – най-малко министерска дъщеря! Но с дипломата се добива и със снаха, и наследник! Как да се отърве от тях, още повече, че вече е задействан механизма на сгодяване с мечтаната министерска дъщеря?

ЕДИН БИЛЕТ ЗА ДВАМА ОТ РЕДОВНИТЕ ЦЕНИ
на 23 април от 19.00 часа „ЧАМКОРИЯ“– по романа на Милен Русков
Гастрол на ТЕАТЪР 199
Режисьор: Явор Гърдев
В ролята на Бае Славе – Захари Бахаров
Не се препоръчва за лица до 16 г. възраст

Заповядайте на едно незабравимо, невъобразимо смешно, вълнуващо и съдбоносно пътешествие с омнибуса на бае Славе!
То ще ви отведе назад във времето до 1928-ма година.Ще изминете пътя от София до Чамкория с простосърдечния и изключително духовит герой на Захари Бахаров.
Постановката на Явор Гърдев по романа на Милен Русков е театрален хит, който не бива да бъде пропускан!

БИЛЕТИ С ФИКСИРАНА ЦЕНА 10.00 ЛВ. И ЕДИН БИЛЕТ ЗА ДВАМА ОТ РЕДОВНИТЕ ЦЕНИ
на 28 май от 19.00 часа „МАЛКО КОМЕДИЯ“
Режисьор: Борислав Чакринов
С участието на: Койна Русева, Асен Блатечки, Калин Врачански

Под повечето от големите чехови пиеси пише комедия. И най-често хората излизат от тях със сълзи в очите.
Едноактните театрални пиеси „Мечка“ и „Предложение“ наистина са комедии. Те са по-близо до класическия водевил, отколкото до класическата драма от началото на ХХ-ти век. Не случайно Станиславски никога не ги е поставял.
В тях няма да откриете велики прозрения за живота на човешкия дух. Те по-скоро са онова, което са пиесите на Паганини – виртуозни партитури за актьорска игра.

И точно поради това в този прект е ангажирано виртуозно актьорско трио – Асен Блатечки, Калин Врачански и Койна Русева. Целта му е единствено и само забавлението от бляскавите актьорски интерпретации на гениалните чехови персонажи.

Грехота е да го пропуснете!

 

ИЗПРАТИ НОВИНА: ТУК или на страницата ни във Фейсбук

Вашият коментар