Катедрала Варна

Промени в организацията на движение ще има в централната част на Варна във връзка с провеждането на регатата „SCF Black Sea Tall Ships Regatta 2016”, на която морската столица е домакин в дните от 1-ви до 4-ти октомври.

От 6 ч. на 30-и септември до приключване на мероприятието /около 15 ч. на 4-ти октомври/ ще бъде преустановено движението на пътно-превозни средства по ул. „Вълнолома“. Достъпът за зареждане на търговските обекти в района ще се осъществява ежедневно от 5 ч. до 10:30 ч., без ограничения са автомобилите на МВР, РД ПБЗН, Спешна помощ, Община Варна и сметоизвозващите коли.

На 2-ри октомври, във връзка с провеждане на „Парад на екипажите“, ще бъде затворени за движение следните участъци: бул.„Приморски“ – от кръговото на ул.„Преслав“ до кръстовището с ул.“Граф Игнатиев“; ул.„Преслав“ – от кръговото на пл.„Славейков“ до кръстовището с ул.„Одесос“ до кръстовището с ул.„Хан Аспарух“.

Моторен кораб „Белла“ също преустановява обслужване за периода от 1-ви до 6-и октомври, включително. Считано от 7-ми октомври в делнични дни няма да се обслужват курсовете от Морска гара в 7:00 и 19:00ч., a от Аспарухово в 7:30 и в 19:30 часа.

  "Жоро от ДАНС и Цено от НСБОП" замесени в трафик на хора