Професия-мечта

00663732Харесваш работата си. Или не я харесваш. Но има работни места, които са просто мечта, както и приходящите към тях задължения. Не вярваш? Убеди се сам, докато завиждаш на следните петима щастливци.

Супервайзър на райски остров
Помниш сигурно, че преди години в Австралия търсеха отчаяно човек, който да се грижи за Големия бариерен риф на остров Хамилтън – едно от най-красивите места на Земята. След 35 хиляди кандидатури печелившата карта изтегли 34-годишният тогава Бен Соутал от Питърсфилйд. За 111 хиляди долара и в рамките на шест месеца единственото, което се очаква от младежа, е по цял ден да плакне босите си стъпала в океана. Нека му е зле.

Лешпер върху луксозни легла
Работата е предпочитана предимно от жени, но сме сигурни, че и ти няма да имаш нищо против да я вършиш. По цял ден лежиш върху дизайнерски спални и накрая казваш удобно ли е било и усетил ли си граховото зърно под стоте чаршафа. 22-годишната Роазин Медиган от Бирмингам „работи“ точно това за 1000 паунда на месец и не е споменавала в няколкото си интервюта каквито и да било оплаквания.

Работник на пързалка
Спокойно, никой няма да те кара да чистиш пързалки, длъжността е съвсем друга. Това, което се изисква от теб в рамките на осемте работни часа, е да се пързаляш по цял ден в различни пързалки на водни атракциони. 27-годишният Томи Линч от Ливърпул е изминал 27 хиляди километра, тествайки почти всички водни пързалки по света – Майорка, Египет, Турция, Коста дел Сол, Кипър, Доминиканска република, Мексико, Гърция, Флорида, Ямайка и Ибиса.

Тестер на дами за ескорт
Звучи завъртяно и твърде хубаво за да е истина. Джейми Раскон е американец, който по професия е модел и DJ. Съдбата обаче го отвежда в Сантиаго, Чили, където пичът започва работа като тестер на момичета за VIP-ескорт. Неговата задача е всеки месец да прави секс с около десетина от най-красивите чилийки, които предстои да бъдат изконсумирани от някой министър или голям бизнесмен.

Дегустатор на вино
Харди Уолъс от Атланта получава по 10 хиляди долара месечно, за да обикаля винарните на Калифорния и да казва кое вино струва и кое не. До сега младежът е обиколил над 450 ресторанта, за да изкаже експертното си мнение. След това Харди сяда и пише в блога си впечатленията от опитаното през деня.

Източник: sportal.bg

 

ИЗПРАТИ НОВИНА: ТУК или на страницата ни във Фейсбук

Вашият коментар