1

Един от доказалите се професори в България Владимир Чуков присъства на честванията за 3 март в читалище „Просвета“ във варненския квартал „Аспарухово“.  Той бе много доволен от събралото се множество.

2

На снимката – отляво надясно: Мартин Андонов (общински съветник), професор Владимир Чуков, Александър Арамов (член на ръководството на читалище „Просвета“, Милена Димова (общински съветник)

„Много силно съм впечатлен от това, че има такъв ентусиазъм, свързан с отбелязването на великата дата 3 март. Аз присъствах в читалище „Просвета“ в квартал „Аспарухово“ и емоцията беше невероятна. Наистина съм впечатлен от Възрожденския дух, който съществува тук в този варненски квартал.По този начин се дава пример и се вижда, че това е предпоставка за силна Държава. Много съм впечатлен, че такова нещо се случва тук във Варна и се усеща духа на националното самосъзнание.“, заяви проф. Чуков пред СПЪТНИК.

3

Той сподели още, че България може и ще стане по-добро място за живеене. „Всички онези, които разсъждават по един правилен начин в социалната сфера, политически или друг полезен за страната, трябва да бъде поощряван. За мен като учен повишаването на българския дух е един вид мисия, която следвам. Според мен честванията за 3 март са доказателство за силния български дух“, сподели само пред СПТНИК арабистът – професор Владимир Чуков, който честити празника на всички сънародници чрез нащия сайт.

  Министерството на туризма: Споделете с думи, снимки или видео Вашия Трети март

Р Е К Л А М А

golemanov_kare