Преслава с пищно парти за дъщеря си

Преслава предизвика сензация в социалните мрежи, като сподели кадри от третия рожден ден на дъщеря си Паола. Празникът на малкото момиченце се превърна в една от най-обсъжданите теми в светските среди, тъй като Преслава не щади средства за повода, на който се събраха много от нейните колеги и приятели. Певицата и нейната малка наследница се премениха с пищни бели рокли, а темата беше “Еднорог", със съответната богата и цветна украса.

Заедно с Преслава и Паола виждаме и таткото Павел, с което те опровергават всички слухове за проблеми и раздяла помежду им.

Сред звездните гости са Константин, заедно със съпругата си Надя и двете им деца, Софи Маринова и синът й Лоренцо, гримьорът Цецо Андреев и фризьорът Момчил Спасов, сестрата на Преслава - певицата Ивелина Колева.

През юни двете изпълнителки представиха народната песен “Моме Невено", а във видеото своя официален дебют пред камера направи и малката Паола. Тя често присъства в социалните мрежи със снимки, публикувани от гласовитата є майка, а появата ѝ винаги е обект на хиляди лайкове и коментари от последователите на певицата.

37-годишната фолк звезда обяви официално връзката си с бизнесмена Павел Лазаров през октомври 2017 г., а близо година след това двамата станаха родители.Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар