Преслава с емоционално разкритие за майчинството и кариерата си

Преслава отдавна вече не е само попфолк звезда, а ролята на майка е заела централно място в живота й. Феновете ѝ също се радват на семейния ѝ статус, защото в социалните мрежи най- много харесват кадрите с дъщеричката ѝ Паола, издава изпълнителката. През септември малката красавица ще стане на 3 години, а появата й промени живота на обичаната изпълнителка на “Пайнер“.

“Аз прекалено много се отдавам на едно нещо, като се захвана с него и съм си мислила, че като родя, ще бъда домакиня, майка и нищо друго. Нещата обаче могат да се съчетават", признава Преслава в свое интервю пред Деси Жаблянова.

 "Паола е една много голяма късметлийка, защото тя е много привързана към мен и благодарение на пандемията тя имаше шанса да бъда нон стоп до нея. Тя е разкошно дете, много е забавна, вече доста говори, разсъждава, задава ти въпроси. На мен самата ми е интересно. Може би това беше правилната възраст, в която родих, да за да мога да й се отдам изцяло.“ 

Преслава е убедена, че майчинството може да върви ръка за ръка с кариерата. И безспорно доказва това, отбелязвайки успех след успех в професионален план. В навечерието на месец май певицата представи новата си песен “В твоето легло“, която се превърна в тотален хит за часове. Лентата регистрира над 3 милиона преглеждания в YouTube и няма вечер, в която да не звучи в нощните клубове, съобщава Телевизия Планета.

 “Много е трудно вече да уцелиш формулата на една песен, да бъде хит. Може би е някаква и магия, и късмет. Имам шанса да работя с много добри професионалисти, а и самата аз доста активно се включвам и в текста, и във всичко. Старая се, вълнувам се и все още се радвам на всичко, което се случва в професията ми“, откровена е звездата на телевизия “Планета“.

 
 


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар