Не мога да ти кажа сбогом - корица

Утре вечер от 18 часа в книжарница „Сиела“ във Фестивалния и конгресен център е премиерата на еротичния роман „Не мога да ти кажа сбогом“ на варненската писателка Петя Савова – Савон.

Авторката ще посрещне ценителите на словото и най-близките си приятели заедно с шоумена Кирил Аспарухов, който е подготвил за публиката специална изненада. Сред домакините на събитието ще е и издателката Димитрина Енева – ИК „Стено“, на която Петя се е доверила.

Романът, чиято първа част се нарича „Първата дама“, без съмнение ще предизвика полемика. Но след него се задава и втора – „Изборът“, над който писателката упорито работи.

Автор на ефектната корица с Червенокосата героиня – Петя-Магдалена, е Полина Господинова.

Първите читатели – мъже и жени, са леко шокирани и се опитват да сравняват „Не мога да ти кажа сбогом“ с „50 нюанса сиво“. Всъщност книгата на Петя Савон е написана две години преди появата на скандалното „сиво“.

Еротика, лавина от чувства движат главните герои – Петя и Страхил, силни характери, във вулканичен сблъсък. Първата част на романа, която е на вниманието на читателите, е озаглавена „Първата дама“.

Има ли избор? Въпросът, който си задава героите в „Не мога да ти кажа сбогом“.

Отговорите ще потърсим от Петя Савова утре вечер на премиерата.