Пребиха един от малкото журналисти, които не си „затварят“ устата

gyuzelov

Честната журналистика в България почти липсва. Голяма част от работещите в медиите са зависими от своите работодатели или пък от хората, които си плащат за реклама в съответната медия.

Да бъдеш честен и прям по Робин худски в днешно време е почти невъзможно, защото ако не те уволнят от работа, то ще бъдеш пребит. Не са един и два случаите с пребити, репортери, фотографи и хроникьори, които са казали някоя истина, която не се е харесала на родните величия, мутри и псевдо звезди.

g

Такъв е и случат със светския репортер Георги Гюзелов, който е бил пребит тази вечер от двама „велики мъжаги“, които са му скочили в гръб.

Ех, браво, много сте силни и какво направихте, само показахте, че Георги Гюзелов е по-силен от вас психически. Можете да ударите човек в гръб, но не можете, както Гюзелов да му кажете или напишете болезнената истина в очите. Оставате си поредните анонимни утрепки, които „поръчват“ журналисти, защото искат да ги цензурират. Да, ама не сре разбрали – все още в България има медии и журналисти, които не се продават за късче хляб и за по-добър пост в някоя друга медия.

  Журналистът Георги Гюзелов попиля гримьора Кулагин: Повикай си жиголо, не стой сам

sp_r

ruslan

 

ИЗПРАТИ НОВИНА: ТУК или на страницата ни във Фейсбук

Вашият коментар