Празнична промоция ЕДИН БИЛЕТ ЗА ДВАМА обявиха в Канев център за предстоящата премиера на звездната театрална комедия „Направо от асансьора“

Промоцията е валидна само в сряда и четвъртък /22 и 23 май/. Местата са лимитирани!

Билетите са в продажба всеки от 12.00 до 18.00 часа САМО на касата на Канев център в Русенски университет. Телефона за допълнителна информация е 082/888-636.

По време на представлението паркингът на Канев център е със свободен достъп за зрителите а родителите ще могат да оставят децата си в специален кът, където по време на събитието аниматори ще се грижат за малчуганите.

Любов, флирт, съмнение, недоверие, ревност, глупост, безумие и много смях, събрани в един апартамент – във великолепната комедия от Жерар Лозие „Направо от асансьора“.

Новият театрален продукт е с марката „Ажур Пико“, което несъмнено е гаранция за голям успех. Режисьор е Иван Радоев. Участват актьорите Стефания Колева, Елен Колева, Маринела Ангелова, Евгени Будинов, Кирил Ефремов, Павел Иванов и Теодор Папазов.

И така … Ако си мислите, че просто ще си стоите удобно на стола – жестоко се лъжете. И няма как след като ще станете свидетели на едно задъхано препускане между врати, балкони и стени. Всичко това се случва на сцената … направо от асансьора, придружено с много смях от действията на героите.

Е, още ли се чудите как ще прекарате вечерта на 31 май?