Любимата театрална комедия на България „Жена ми се казва Борис“ отново ще зарадва варненци и гостите на града на 19 юни от 19.30 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център 

Билетите са в продажба на касите на ФКЦ и „Българан“. Тъй като това ще бъде последно представление за сезона организаторите обявиха специален един билет за двама.

Сюжетът е увлекателен, изпълнен е с много смях и моменти с пародия. Накратко става въпрос за най-често срещаната ситуация в любовта, а именно изневярата. Никой няма да иска да се окаже в положение, когато любовница му внезапно му заявява, че ще се срещне с жена му, за да и разкаже всичко за тяхната двегодишна интимна връзка! Случайността изпраща на Жорж ( Станимир Гъмов ) спасител в лицето на артистичния и изобретателен Борис ( Любо Нейков ). “Спасителят” обаче забърква такъв вихър от недоразумения, че една провинциална брачна двойка панически бяга от Париж, за да е далеч от столичните безумия, една жена губи мъжа си, друга любовника си, един мъж през съвсем кратки отрязъци от време се чувства ту като рогоносец, ту като щастлив съпруг, друг вече не е наясно със сексуалната си ориентация.

Участват актьорите: Станимир Гъмов, Любо Нейков, Стефан Рядков, Петьо Петков – Шайбата , Диана Любенова, Ернестина Шинова и Жанина Дончева.