Пошло и просташко! Жената на Цецо Елвиса показа на какво падение са способни българите, когато отидат на Слънчeв бряг

Съпругата на Цецо Елвиса Мариела Нейкова взриви мрежата със снимки от Слънчев бряг. На скандалните кадри са запечатани двама младежи – момче и момиче. Момчето държи в ръката си каишка, но в края й няма кученце, а младо момиче, което е застанало на колене, а на едната от снимките целува обувките на „господаря” си.

„Господарят и кучето му) И това доживях да видя на Слънчака) Да отбележа – бяха българи и не бяха друсани или пияни. И сериозно си беше изтрещяло положението!!!”, написа половинката на най-известния български двойник на Краля на рока Елвис Пресли.

Снимка: Facebook

Постът със скандалните фотографии моментално отприщи гневна вълна от коментари в мрежата. Всички са категорични, че това е пошло и просташко, но никой не крие, че е изненадан, че подобно нещо се случва в Слънчев бряг.

Снимка: Facebook

„Изтрещeли навсякъде! Какво да се надява на добро човек, какъв пример, какви родители… каква психика… но и в др= държави има отрепки……”; „ …В този помиярник какво друго да срещнеш освен помияри… Жалка реалност от нереална държава…” и „Поредните извращения! Жалко за тези млади хора!”, са само част от мненията, които хората оставят под снимките. Някои се чудят къде е полицията в този момент и защо не реагира.

Агенция БЛИЦ

 

 

 

 

ИЗПРАТИ НОВИНА: ТУК или на страницата ни във Фейсбук

Вашият коментар