Силен дъжд, който се изсипа във Варна по време на постановката „Актрисата“ в Летен театър принуди организаторите от театър „Българан“ и домакините от Двореца на културата и спорта да прекратят представлението, въпреки, че 2000 зрители гледаха и бурно аплодираха великолепната игра на актьорите по време на пороя.

Опасността от технически аварии обаче принуди Стефан Данаилов лично да обяви от сцената, че „Актрисата“ ще се играе повторно на 14 юли от 21.00 часа отново на сцената на Летен театър – Варна а закупилите билети или ваучери не е нужно да ги презаверяват. 

Зрителите, които нямат възможност да присъстват на новата насрочена дата могат да върнат своите билети в дните 4, 5, 6, 7 юни. След посочените дати за връщане ще се счита, че закупените билети ще бъдат използвани за 14 юли от 21.00 часа за повторното изиграване на представлението.

Поради големия интерес в продажба са допълнителни места, които биха могли да бъдат закупени от касите на театър „Българан“, Летен театър и ФКЦ. За допълнителна информация телефон 052 60 28 28 е на разположение на всеки от 11.30 до 18.00 часа.

„Актрисата“ на Питър Куилтър е комедия, която достига и драматични обертонове. Актрисата Лилия Мартин, в чиято „кожа“ влиза знаменитата Аня Пенчева, иска да се сбогува с кариерата си и около това решение в гримьорната й се „завихрят“ шеметни ситуации, предизвикани и от шеметния й живот на сцената и извън сцената. Като на своеобразен парад покрай актрисата „дефилират“ нейният по-млад бивш съпруг Пол (Кирил Ефремов) и настоящият й застаряващ годеник Чарлс (Стефан Данаилов), синът й Даниел (Павел Иванов), агентът й Бари (Ненчо Илчев) и режисьорът Роджър (Иван Панев), влизат и излизат от отрупаната с цветя и поздравления гримьорна, влизат и излизат от събитията, които Лилия Мартин предизвиква във вълнението си. Опиянена или пияна е актрисата, преди да се срещне за последен път с любимата си публика? Кой от всичките замесени в живота й мъже има власт над нея – или тя властва над всички тях? Каква е цената на славата? А на любовта, ако я има?

Освен отговорите на тези въпроси, заедно с режисьорката Росица Обрешкова и големия Стефан Данаилов като постановчик на „Актрисата“, ще разкрием и още театрални загадки, най-важната от коите е: колко силна е магията на театъра!

КЛИКНИ ТУК ЗА ЦЯЛАТА ТЕАТРАЛНА ПРОГРАМА В ЛЕТЕН ТЕАТЪР – ВАРНА

Въпреки дъжда зрители заеха своите места 30 мин. преди началото на „Актрисата“