ПОРАДИ ГОЛЯМ ИНТЕРЕС: ИЗВЪНРЕДНИ ДНИ ЗА НАМАЛЕНИЯ В КАНЕВ ЦЕНТЪР

Сцена от „Жена ми се казва Борис“

Поради изключително големия интерес към предстоящите театрални гастроли в Русе, Канев център Русенски университет извънредно до сряда включително ЕДИН БИЛЕТ ЗА ДВАМА за четири от предстоящите театрални гастрола.

Билетите за всички събития са в продажба САМО на касата на Канев център Русенски университет, Централен корпус всеки работен ден от 10.00 до 14.00 и от 16.00 до 18.00 часа. Телефона за информация е 082/888-636.

ЕДИН БИЛЕТ ЗА ДВАМА ОТ РЕДОВНИТЕ ЦЕНИ

за 31 януари от 19.00 часа
„ГЕРАЦИТЕ“ от Елин Пелин
Режисьор: Стефан Спасов
С участието на: Валентин Андреев – Рафе, Мария Гинкова, Радомир Андонов, Пламен Маринов, Любов Николова, Красимир Демиров, Татяна Христова, Владимир Трендафилов, Мария Генова, Мила Боянова, Стефан Сърчаджиев, Димитър Петров, Йоан Деянов

на 6 февруари от 19.00 часа
“НАШАТА ГОЛЯМА ФРЕНСКА СВАТБА“ – Комедия от Жан Жак Брикер и Морис Ласег
Постановка: АСЕН БЛАТЕЧКИ
Участват: ГЕРАСИМ ГЕОРГИЕВ-ГЕРО, СВЕТЛАНА БОНИН, БОЙКО КРЪСТАНОВ / ЕВГЕНИ БУДИНОВ, ЕВЕЛИН КОСТОВА, ХРИСТО БОНИН

Депутат се опитва да вдигне рейтинга си с добре обмислен, донякъде абсурден ход, организирайки в един и същи ден сватбата на сина си и своята.

Всичко щеше да е чудесно, ако не беше неочакваната поява на загадъчен полковник от американската армия.

Дори хората с най-богато и необуздано въображение не могат да си представят невероятните сюжетни обрати, които очакват зрителите в тази съвременна, безкрайно забавна и очарователна френска комедия, в която нищо от личността на героите, не е такова, каквото изглежда и до последната изречена дума, не престава да изненадва.

на 12 февруари от 19.00 часа
„БРАЧНИ БЕЗУМИЯ“– комедия от Алексей Кожухаров
вдъхновено от „Пижама за шестима на Марк Камолети
Постановка: АЛЕКСЕЙ КОЖУХАРОВ
Участват: МИЛИЦА ГЛАДНИШКА, МИЛЕНА МАРКОВА-МАЦА, ЖАНЕТ МИОВСКА, СИМЕОН ВЛАДОВ, НИКОЛАЙ ТОДОРОВ И БОЖИДАР МИНКОВ.

Брачна двойка. Той има любовница. Тя има любовник. Обичайна ситуация… Докато и четиримата не се окажат по едно и също време под един покрив… А като се прибавят ексцентрична готвачка и ревнивият й съпруг, се получава една безумна ситуация, която ще ви накара да се смеете, докато останете без дъх!

ЕДИН БИЛЕТ ЗА ДВАМА ОТ РЕДОВНИТЕ ЦЕНИ В СЕКТОР B и D

на 4 февруари от 19.00 часа
„ЖЕНА МИ СЕ КАЗВА БОРИС“ – комедия от Рафи Шарт
Режисьор: Владлен Александров
С участието на: Любо Нейков в ролята на Борис, Станимир Гъмов, Ернестина Шинова, Стефан Рядков, Петьо Петков – Шайбата, Жанина Дончева, Дияна Любенова

Любовница, Съпруг, Съпруга… и един изненадващ любовен четриъгълник. Съдбата изпраща на вратата на палавия Жорж (Станимир Гъмов), Борис (в ролята Любо Нейков). Съпругът вижда шанс да спаси брака си обличайки Борис в дрехите на жена си за да заблуди любовницата решила да разкрие всичко…….

Но „бедствието” Борис забърква поредица от недоразумения в домът на Жорж в които скоро се замесва и една абсурдна провинциална двойка … И публиката остава без дъх от смях.

ВСЕ ОЩЕ МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ БИЛЕТИ

на 9 февруари от 19.00 часа
„ГРАМОФОНЪТ“
Текстове – Ваня Щерева
Суперспектакъл на ВИКТОР КАЛЕВ

на 19 февруари от 19.00 часа
„ЧАМКОРИЯ“ – по романа на Милен Русков
Режисьор: Явор Гърдев
В ролята на бае Славе – ЗАХАРИ БАХАРОВ

19 март от 19.00 часа
„ГОЛЕМАНОВ“ – комедия по Ст. Л. Костов
Режисьор: Георги Стоилов
С: Любо Нейков, Красимир Ранков, Мария Статулова, Стефан Рядков, Елена Петрова, Силвия Лулчева

Не случайно след Бай Ганьо, Големанов е най-популярния български литературен герой, който предизвиква не само смях, но и възмущение. Той е олицетворение на вманиаченият кандидат за министерско кресло. Той е карикатура на необузданите амбиции за власт, пари и слава. Той е въплъщение на всички пороци, присъщи на съвременните държавни мъже.

В пиесата Ст.Костов ни показва няколко дни от живота на един добър човечец, който става хитър и лукав, когато разбира че има вероятност да го изберат за министър. Губи чувството си за мярка и разкрива своята глупост, лицемерие, скъперничество и грандомания.

 

 

ИЗПРАТИ НОВИНА: ТУК или на страницата ни във Фейсбук

Вашият коментар