пътна полиция 3

Побесняла жена вдигна на крак полицията в Сандански, като заедно със сина й започна да раздава юмруци на униформени след засечка на червено, предава struma.bg.

Екшънът се разигра около 22:30 часа снощи. 50-годишната рускиня минала на червено с джипа си, без да подозира, че е извършила нарушението под носа на ченгетата.
Тя продължила в посока санданското село Поленица, където живее. За нейно разочарование обаче била спряна от униформените за проверка. Вместо да даде документите си и обяснение за случилото се, видимо побеснялата жена скочила на бой на полицаите. Не останал по-назад и синът й, който бил с нея във возилото.

Видимо афектирана от случката, рускинята забила два юмрука в корема на един от дежурните полицаи. Наложило се униформените да викнат колеги за потушаване на скандала.

 Майра Ж. е задържана за 24 часа. Тя живее от дълги години в Поленица и се занимава с продажба на недвижими имоти.

Полицаят, изпитал на гърба си гнева на скандалната Майра, не е сериозно пострадал, той е прегледан във ФСМП-Сандански, извадил е медицинско за нанесената му телесна повреда. Очаква се Майра да бъде изправена на подсъдимата скамейка.

  Сирийци заклаха турчин заради бездомно куче

Тя е стара познайница на ченгетата, залавяна е да шофира пияна, отнемана й е книжката.

Миналата година тя участва в друг екшън. Тогава тя отново посегнала на полицай след проверка.

 

Източник:  24 часа.bg