petar-volgin

Хора, ставащото в Румъния е пълен fake! За никаква борба с корупцията и никакъв морал не иде реч. В момента в Румъния се извършва държавен преврат. Няколко хиляди души /няма значение дали са 2000 или 200 000/ искат да наложат волята си над милионите, които съвсем скоро гласуваха на парламентарните избори.

Работата е следната – не ми харесва едно правителство и затова ще го сваля. Ама за него били гласували милиони…Това няма значение.

 Аз съм умен и красив и значи трябва да стане това, което аз искам, а не това, което е решило мнозинството. Разбира се, този сценарий се пуска в ход, когато на власт е ляво правителство. Ако на власт са десните, на никой не му пука за корупцията и далаверите.

Няма значение дали действието се развива в Румъния, Бразилия, Венецуела, България… Щом на власт са дошли левите, трябва да бъдат незабавно свалени. BTW, белите рояли пльснаха ли ги вече в центъра на Букурещ?

  Пращаме до 400 войници в Румъния за новата бригада на НАТО

А разголени манекенки дефилират ли по улиците или е леко хладно за такава премяна? И още нещо. Можете да бъдете сигурни, че ако левицата спечели изборите у нас, пак ще гледаме гербери, десебари, реформатори и дабългаристи да се търкалят по жълтите павета и да искат сваляне на правителството. Искрено се надявам този път никой да не им се върже на простотиите.

Петър Волгин, Фейсбук