Отвлечен
„Психически неуравновесената майка на детето ми е направила неуспешен опит да качи сина ми на самолет за Хонконг през Катар. Използвала е подправена декларация, но изричната ми забрана в Гранична полиция е осуетила опита. Към момента са на общодържавно издирване.“

Това споделя притесненият и разтревожен баща Калоян Милев в социалните мрежи. Случката е от 2 септември и оттогава той не е виждал 4-годишния си син и майка му, с която са разделени.

„По свидетелски данни впоследствие се е сдобила с фалшиви английски паспорти и през Варна е излетяла с детето. Полицията 17 дни вече не може да установи напуснала ли е и дали с нейния или друг паспорт“.

Отвлечен

Ето целият пост на бащата Калоян:

„Моля за помощ !

Детенцето ми Ники е в неизвестност за мен от 02.09.2016 година.
Майка му Теодора Милева е направила неуспешен опит на 02.09 да го качи на самолет за Хонгконг през Катар. Използвала е подправена декларация, но изричната ми забрана в Гранична полиция е осуетила опита. Към момента са на общодържавно издирване. По свидетелски данни в последствие се е сдобила с фалшиви английски паспорти и през Варна е излетяла с детето ни (най-вероятно).

Полицията 16 дни към 22.09 не може да установи напуснала ли е и дали с нейния или друг паспорт.
Основната и цел е да напусне страната и да стигне до крайна точка Австралия. Разполага с финансов ресурс подсигурен от майка и – Искра Борисова Даскалова , служител на Теленор, която знае къде са , но ги укрива.

От 6 месеца Теодора има психическо неравновесие и няма нищо общо с познатия и вид , мислене и темперамент. Секта ли е, друго ли е не знам. Най-страшното е, че 4-годишното ни детенце е с нея. Облечена е с шал и розова тениска от 01.08 до сега!

Отвлечен

Знам, че всичко звучи като на филм, но за съжаление е действителност.

Много моля всеки, който може да даде някаква информация да го направи. Или да се СПОДЕЛИ поста.“

Източник: dunavmost.bg