Мейзер Мирела Михаела

Мирела Демирева спечели сребърен медал на олимпиадата! Елица Янкова грабна бронз. С такъв се окичиха и фантастичните ни момичета от ансамбъла. За 7-милионна България това е феноменално. Та толкова медали има и 87-милионен Египет!
Уви, закриха игрите в Рио, закрихме и ние Мирела, Елица и останалите. Днес в медиите има 27 пъти повече материали за парантията Анита Мейзер, отколкото за спортните героини на държавата! Тъжно, но факт. В тази разкапваща се България е далеч по-интересно за медиите, за простолюдието да си дърта пачавра, натъпкала силикон в джуките и убила гаджето си докато го чука, отколкото да си стойностен човек и спортист.
Та днес драмата на медиите е дали ще пуснат под домашен арест Силиконовата богомолка. С нея започват новините, с нея свършват.
Затова и държавата ни е на този хал. На България не и трябват героини като Михаела Маевска и останалите момичета от ансамбъла, стигнали до своя бронз напук на най-голямата трагедия, която животът може да предложи. На българите не им е нужна нито спортна Пепеляшка като Мирела, още по-малко пък борбен човек като Елица.
Ние си искаме Анита Мейзер! Всеки ден, всеки час, във всяка медия.
Разпънахме на кръст Красен Кралев колко „туристи“ е завел. Не разпънахме обаче идиота, пратил това нещо Анита Мейзер на „Мисис Свят“ да представя България.
Говорим колко зле ни е спорта, без да осъзнаваме самите ние колко сме зле облещени в телевизора, докато по него дават излизащата от съда само по джуки Мейзер.
И как по дяволите да създадем спортни идоли за децата си, когато за 4 години капитанката на ансамбъла ни Михаела Маевска има 7 гостувания в телевизията, а Анита Мейзер не излиза от студията? Как да обясниш на децата, че е важно да проливаш пот в залата, а не да наливаш силикон в джуките?
Вие знаете ли, че и Ивет Лалова след финала на Олимпиадата и Анита Мейзер след участието и на „Мисис Свят“ ги питат едно и също: Доволни ли сте как представихте България!? Това е ненормално, това е идиотско, това е края!
Йебем ти и журналистика, йебем ти и държава, би коментирал някой сърбин.
Ей, хора, замислете се малко! Огледайте се наоколо. И ще разберете какъв героизъм е днес въобще да си български олимпиец. Какво чудо направиха тези момичета, които донесоха медали за България!
За държавата на Анита Мейзер. И милионите и последователи…

Автор:  / Източник: 7dnivoleibol.bg

  Предлагат Елица Янкова за почетен гражданин на Варна