Нинова: Ще победим на изборите, аз нося отговорността

Корнелия Нинова

Ние ще победим на изборите, отговорността е моя – да, ще я нося. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова след регистрацията в ЦИК на Инициативния комитет, подкрепящ кандидата за президент Румен Радев и кандидата за вицепрезидент Илияна Йотова, предаде БГНЕС.

„Скъпи мои приятели, чичо ви Ламбо е оптимист. Аз съм оптимист и тоя път ще ги победим“, каза и Стефан Данаилов. Той подчерта, че то няма как да не залагат на победа. „Тя победата трябва да се случи. Една фраза върви непрекъснато в обществото: да се смени статуквото, нещо ново.

Аз твърдя, че по време на кампанията, каквато и да е – аз се надявам да бъде прилична кампания – ще се избистрят много неща. Защото нашата тенденция и нашето желание е да обиколим колкото може повече райони на страната, за да се чуе какво искат хората. Хората не искат да имат само хляб и пенсии, а искат да имат по-усмихнат по-добър живот, и най-важното – да имат по-достойно преживяване“, каза Ламбо.

  Новият президент: Въпреки блъфовете за апокалипсис, вие гласувахте за промяна! Победихме апатията и страха!

Той сподели, че някои се срамуват да кажат, че са българи, което е страшно. „И в това отношение аз много вярвам на ген. Радев и на Илияна, че той иска да усети това самочувствие, което има самият той като личност, такова самочувствие да получи и България“, заяви Данаилов.

Източник: novinite.bg

 

ИЗПРАТИ НОВИНА: ТУК или на страницата ни във Фейсбук

Вашият коментар