Николаос Цитиридис е неузнаваем

Шоуто на Николаос Цитиридис излезе във ваканция едва преди около месец, а водещият му вече е успял да стане двоен. Гъркът съвсем се е отпуснал с яденето и се е окръглил като амфора, става ясно от последните му актуални снимки. Само преди две години той беше слаб като клечка, но вече гони старите си 120 килограма, които разхождаше, преди да стане популярен.

Звездата показа преди няколко дни снимки, на които няма нищо общо с вида, в който преди две години се появи за първи път на телевизионния екран. Тогава той бе слабо и стройно момче, а сега е подут като балон.

Не е ясно с какво се храни Николаос Цитиридис, но ако се съди по габаритите му, това не са салати и сухо месо на скара. Известно е, че гъркът обича да се тъпче с дюнери и вафли. Последните са толкова голяма негова страст, че още преди да стане тв водещ, той издаде книга с ревюта за различни техни разновидности.

Когато обаче започна в bTV ги бе спрял и беше минал на хранителен режим, за да е строен и красив пред камерите. Известно е, че камерата винаги слага поне по 5 килограма над реалното тегло на хората. Самият Николаос обаче е успял да сложи няколко пъти по пет върху себе си, благодарение на лакомията, която очевидно не успява да озапти.

Цитиридис отдавна бе започнал да пълнее, но в последния месец, в който не е на екран, вероятно е качил поне 10 килограма над и без това наедрялата си фигура. Резултатът е плачевен. Известно е, че преди да стане водещ е страдал от сериозно наднормено тегло.

Говори се, че е тежал около 120 килограма, а ръстът му далеч не е внушителен. По онова време Нико редовно си хапвал домашна скара – наденички, кебапчета и кюфтета, гарнирани с пържени картофки и топъл хляб, отбелязва "Уикенд". Естествено от вида му страдало неговото самочувствие, което обаче не било достатъчен стимул, за да намали храната.

Той успява да отслабне едва след като от bTV му предлагат да води вечерното шоу. Телевизията обаче поставя условие – да влезе във форма. Възможността да е на екран го амбицирала и да мине на диета и да започне да спортува. Но веднъж постигнати, резултатите трябва и да е поддържат, а той не си пада нито по глада, нито по тренировките.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар