Ники Урумов - от роля в роля или смях без завеса! Забавляваме се с билети 3.00 и 5.00 лв. в Канев център

Всяка година Театър „Българан“ и Канев център Русенски университет поднасят на публиката си специален подарък по повод наближаването на един от най-светлите християнски празници – Великден. Тази година организаторите предлагат специален празничен билет с цена от 5.00 и 10.00 лв. за 19 април от 19.00 часа за ШОУТО НА НИКИ УРУМОВ /От роля в роля или Смях без завеса/ Намаленията ще бъдат валидни от 12.00 до 18.00 часа САМО на касата на Канев център в Русенски университет. Телефона за допълнителна информация е 082/888-636. По време на представлението паркингът на Канев център е със свободен достъп за зрителите а родителите ще могат да оставят децата си в специален кът, където по време на събитието аниматори ще се грижат за малчуганите.

 ПРАЗНИЧНИ ЦЕНИ НА БИЛЕТИ 3.00, 5.00 и 10.00 лв.

за 19 април от 19.00 часа, ШОУТО НА НИКИ УРУМОВ /От роля в роля или Смях без завеса/ Спектакълът е изпълнен с много носталгия и смях, със забележителни весели истории, случили му се по време на репетиции, представления или снимки. В тях Ники Урумов разказва за незабравими любимци на българските зрители като Стоянка Мутафова, Георги Калоянчев, Петър Слабаков,Георги Черкелов, Константин Коцев, Антон Горчев, Иван Кондов, Георги Русев,Стефан Данаилов, Кръстьо Лафазанов и др. Шоуто е колаж от монолози и oткъси от спектаклите „Бай Ганьо”, „Дон Кихот”, „Ревизор”, „Бурята”, „От ума си тегли” , ,Криворазбраната цивилизация”, „Службогонци” и др. Песните към моноспектакъла са писани специално за Николай Урумов изпълнени от него през годините. За първи път представлението е показано по покана на българската общност в Сидни, Австралия през 2013 г. и оттогава редовно се играе при голям интерес в страната и чужбина.

ПОРАДИ ГОЛЕМИЯ ИНТЕРЕС КАНЕВ ЦЕНТЪР ПУСНА В ПРОДАЖБА И БИЛЕТИТЕ ЗА ПРЕМИЕРАТА НА КОМЕДИЯТА „НАПРАВО ОТ АСАНСЬОРА“ ЗА 31 МАЙ

Любов, флирт, съмнение, недоверие, ревност, глупост, безумие и много смях, събрани в един апартамент – във великолепната комедия от Жерар Лозие „Направо от асансьора“. Режисьор е Иван Радоев. Участват актьорите Стефания Колева, Елен Колева, Маринела Ангелова, Евгени Будинов, Кирил Ефремов, Павел Иванов и Теодор Папазов. Ако си мислите, че просто ще си стоите удобно на стола – жестоко се лъжете. И няма как след като ще станете свидетели на едно задъхано препускане между врати, балкони и стени. Всичко това се случва на сцената … направо от асансьора, придружено с много смях от действията на героите. Е, още ли се чудите как ще прекарате вечерта на 31 май?
Автор: Владимир Николов
Напиши коментар