Неделчо от „Игри на волята“ се сравни с Джон Сноу

Майсторът на пъзелите в третия сезон на „Игри на волята“ - Неделчо Богданов, се сравни с култовия персонаж Джон Сноу. Препратката към кървавата сага „Игра на тронове“ на HBO режисьорът и аниматор направи в поредния си рисуван епизод, посветен на риалити формата с негово участие.

По традиция, и този път Дечо прави равносметка на последните епизоди на шоуто, като я представя през призмата на хумора си. Той не пропуска да се шегува и със себе си. Този път авторът на „Българ“ обяви, че отново е минал между капките, като визира елиминационната битка от миналата седмица, на която се спаси. Режисьорът потвърди тезата на повечето зрители – че изходът от битката е бил предизвестен заради това, че на него, Мани, Паулина и Валентин са им дали да правят пъзел.

„Все едно да дадат на Горилата да носи камъни“, заявява още Богданов в епизода.

Междувременно тази вечер той и останалите Бойци ще се изправят за последен път срещу Приключенците в опит да избегнат племенния съвет. Първи номиниран тази седмица е капитанът на червените – пожарникарът Морунов, който сам се изпрати на Арената.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар