Наши фенове отрупаха Лепа Брена със стотици рози

Легендата на сръбския попфолк Лепа Брена отново пя пред българска публика. Изпълнителката завладя нощна София с неповторимия си глас. Брена изпя най-големите хитове от бляскавата си кариера, но представи и някои от новите си песни в едно незабравимо участие, което се състоя миналата вечер в Event center в столицата.

Близо 1000 души станаха свидетели на музикалния спектакъл, който предложи именитата певица от западната ни съседка. "Радвам съм, че съм тук отново, да пея за българската публика! Благодаря, че дойдохте да слушате моите хитове! Вашите аплодисменти, вашите радостни погледи са най-хубавата храна и лек за моята душа", заяви пред публиката сръбската звезда.

В знак на уважение към нея няколко от запалените й фенове нямаха търпение да подарят букети с червени рози, които надхвърлиха поне 200 бройки. Лепа се появи с шикозен ефирен тоалет, подчертаващ привлекателната й фигура. По време на двучасовия концерт изпълнителката отпиваше вода с лимон. След нея на сцената се качи да пее фолкдивата Татяна. Да слуша Лепа Брена, бе дошла и Нелина.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар