Делян Пеевски

Делян Пеевски

Сериозно напрежение назрява в ДПС заради пробутани кадри на модела КОЙ за водачи на листите. Това заяви един от основателите на Движението Осман Октай.

Според него такъв е случаят с Делян Пеевски, който в Благоевград е изместил Алиосман Имамов. Йордан Цонев е водач в Хасково, а на заден план е останал основателя на партията Юджел Атила. В Бургас са пробутали Камен Костадинов, Велислава Кръстева в Плевен. Но изключително сериозно е напрежението в Кърджали. Кметът на града Хасан Азис, който е зам.-председател на ДПС е изместен от външния играч Мустафа Карадайъ.

Според него назначеният лидер е сложен в Кърджали, защото в Смолян няма шансове. „В Силистра е командирован за водач Рамадн Аталай, хората там не го приемат. През годините в тези райони освен местни лидери, никога не са приемали чужди гастрольори. Негативно усещане остава и присъствието в листите на двама атакисти – Слави Бинев и Камен Петков. Турците и мюсюлманите трудно ще преглътнат прегръдката с хората на Волен Сидеров“, допълни Октай, цитиран от frognews.bg

  Парламентът прати референдума на Слави с президентския вот