След страхотен успех на премиерата във Варна, Театър „Българан“ и ПК „Ажур Пико“ канят ценителите на смеха и качествената комедия на едно забавно изживяване на 31 май от 19.00 часа в Канев център.

Любов, флирт, съмнение, недоверие, ревност, глупост, безумие и много смях, събрани в един апартамент – във великолепната комедия от Жерар Лозие „Направо от асансьора“. Режисьор е Иван Радоев. Участват актьорите Стефания Колева, Елен Колева, Маринела Ангелова, Евгени Будинов, Кирил Ефремов, Павел Иванов и Теодор Папазов.

Билетите са в продажба всеки работен ден от 12.00 до 18.00 часа САМО на касата на Канев център в Русенски университет. Телефона за допълнителна информация е 082/888-636.

По време на представлението паркингът на Канев център е със свободен достъп за зрителите а родителите ще могат да оставят децата си в специален кът, където по време на събитието аниматори ще се грижат за малчуганите.

И така … Ако си мислите, че просто ще си стоите удобно на стола – жестоко се лъжете. И няма как след като ще станете свидетели на едно задъхано препускане между врати, балкони и стени. Всичко това се случва на сцената … направо от асансьора, придружено с много смях от действията на героите.

Е, още ли се чудите как ще прекарате вечерта на 31 май?

ОЧАКВАЙТЕ ЕДИНСТВЕНО НА СЦЕНАТА НА КАНЕВ ЦЕНТЪР „АКТРИСАТА“

„АКТРИСАТА“ от Питър Куилър Режисьор: Росица Обрешкова, Музикална среда Иван Лечев С участието на: Стефан Данаилов, Аня Пенчева, Ненчо Илчев, Кирил Евремов, Иван Панев, Павел Иванов