милионери

Цялата минала седмица всички си задаваха въпроса кой е човекът, който спечели рекордния за България джакпот от 12 милиона лева. Щастливецът се оказа 61-годишен шофьор на камион от Ямбол, където бе пуснат и фишът за Националната лотария.

Той ще може да харчи по 1600 лева на ден в продължение на 20 години. Все пак той няма да получи цялата сума накуп, а в продължение на две декади ще взима по 500 000 лв. на година.

За всички, които задават въпроса не можеше ли най-новият български милионер да остане анонимен, отговорът

е не. В условията на лотарията е той да се покаже, за да получи наградата си. Ако не беше станал публичен, той нямаше да вземе рекордната сума, обясни Мария Йотова от „Комбина“, която разказа историята на Димитър Митев.

Източник: Nova.bg

„Той е объркан и смутен. Вече са се появили хора, които са го помолили за пари за лечение“, разказа за „Здравей, България“ по NOVA Йотова.

  Тази вечер софиянец забогатя с над 2 милиона лева

„Това са много пари. Не са за обикновен човек като мен”, споделя и самият милионер Димитър Митев.

Той разказа, че търси любовта и че е съгласен

да му дадат телефона на желаещите дами да се запознаят. Вече има и много кандидатки за среща, разказа журналистът. Те са възрастни дами, а не млади момичета. „Те казват, че са го харесали не заради милионите, няма как да не го харесаш. Ние сме в дилема, защото това може да са възрастни златотърсачки. Но не изглежда като бизнес план“, споделя Йотова.

Той пък си пожелава да е жив и здрав, за да си харчи парите.

Източник: Вести