НАЙ-НАКРАЯ! РАЧКОВ СЪС СОБСТВЕНО ШОУ! НАЦИОНАЛНАТА ПРЕМИЕРА Е ВЪВ ВАРНА

Димитър Рачков подготвя комедиен моноспектакъл с любопитното наименование „Забраненото шоу на Рачков“

Националната премиера на представлението ще бъде на 28 и 29 март от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център във Варна.

Билетите са в продажба на билетните каси на театър „Българан“ и ФКЦ. Най-добрите места могат да бъдат закупени онлайн чрез pricelesstickets.bg

През последните години Рачков се изявяваше предимно в телевизията и сериозно загърби изявите си в театъра. Неведнъж той е признавал, че сцената му липсва, но не му остава време, тъй като е много натоварен покрай участията си в различни телевизионни предавания. Сега актьорът отново има сериозен ангажимент – ще бъде водещ на „Като две капки вода“ заедно с Васил Василев-Зуека, но въпреки това е намерил време и за театър.

„Забраненото шоу на Рачков“ е комедиен моноспектакъл, който ще ви въведе в кухнята на телевизията. Как се правят новините? Лъжат ли ни рекламите? Какво работи продуцентът? Свършват ли някога сапунените сериали?“, се казва в анонса на спектакъла.

Той ще се шегува със сутрешните блокове, холивудските екшъни, Бай Брадър, прогнозата за времето, готварските предавания и спортните емисии. От екипа разкриват, че Рачков ще си избира хора от публиката, които ще се качват при него на сцената и ще участват в забавата, пише „България днес“.

Актьорът планира да ръси лаф след лаф, докато публиката се пръска от смях. Рачков е осъзнал, че това е изключително натоварващо, защото повече от час и половина трябва да е в роля, но въпреки това се е наел с предизвикателството.

ЛЮБО НЕЙКОВ в СУПЕРКОМЕДИЯТА „ЖЕНА МИ СЕ КАЗВА БОРИС“ на 3 февруари от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център – Варна

Любо Нейков в „Жена ми се казва Борис“. Снимка: ТФ „Мелпомена“

 

 

ИЗПРАТИ НОВИНА: ТУК или на страницата ни във Фейсбук

Вашият коментар