Зодия Риби (19.02-20.03)

  Елемент: Вода Качество: Променлив Цвят: Лилав, виолетов, морско зелен Ден: Четвъртък Владетел: Нептун, Юпитер Най-добра съвместимост: Дева, Телец Щастливи числа: 3, 9, 12, 15, 18, 24 Диапазон от дати: 19 февруари - 20 март    

Основни характеристики на Зодия Риби

Силни страни: Състрадателен, артистичен, интуитивен, нежен, мъдър, музикален Слаби страни: Страх, прекалено доверчив, тъжен, желание да избяга от реалността, често може да бъде жертва Риби харесват: Да бъде сам, да спи, музика, романтика, визуални медии, плуване, духовни теми Риби не харесват: критика, преследване и анализиране на минали събития, жестокост от всякакъв вид Рибите са много приятелски настроени, затова често се оказват в компания от много различни хора. Представителите на този зодиакален знак са безкористни, винаги са готови да помогнат на другите и то без да се надяват да получат нещо обратно.

Любовни и сексуални отношения

 Дълбоко в сърцата си, родените в знак Риби са непоправими романтици. Те са много лоялни, нежни и безусловно щедри към партньорите си. Риби са страстни любовници, които имат нужда да почувстват истинска връзка с партньорите си. Краткосрочните връзки и приключения не са характерни за този зодиакален знак. В любовта и връзката те са сляпо лоялни и много грижовни.

Семейство и приятели

Нежни и грижовни, Риби могат да бъдат най-добрите приятели, които могат да съществуват. Всъщност те често поставят нуждите на своите приятели пред своите собствени. Те са лоялни, предани, състрадателни и винаги, когато има някакъв проблем в семейството или сред приятелите, ще направят всичко възможно, за да го разрешат. Дълбоко интуитивни, Риби могат да усетят дали нещо не е наред, дори преди да се случи. Те са изразителни и няма да се поколебаят да разкрият чувствата си към хората около тях.

Кариера и пари

Интуитивни и често замечтани, Риби се чувстват най-добре в позиция, в която техните творчески умения ще излязат на преден план, още по-добре и ако е за благотворителност. Професии, които отговарят на Риби са: адвокат, архитект, ветеринарен лекар, музикант, социален работник и дизайнер на игри. Вдъхновени от необходимостта да правят промени в живота на другите, те са готови да помогнат, дори ако това означава да излязат отвъд своите граници. Този зодиакален знак е състрадателен, трудолюбив, всеотдаен и надежден. Родените в Риби могат да се справят с лекота при решаването на проблеми. Обикновено са по-фокусирани върху мечтите и целите си, но изкарват и достатъчно пари, за да ги постигнат. В тази област Риби може да има две страни- понякога харчат много пари с малко мисъл и изведнъж могат да станат доста стиснати. И все пак винаги накрая ще имат достатъчно пари за нормален живот.

Как да впечатлим мъж зодия Риби

Романтиката управлява света на мъжете Риби. Човекът, роден под знака Риби, живее за да угоди и обича. Най-добрият начин да съблазните мъж Риби е да се разкриете изцяло към него. Едни от най-добрите черти на този знак са неговата чувствителност, състрадание и доброта. Той винаги търси начини да помогне на другите и знае точно какво искате дори преди да го кажете. Желанието му да угоди го оставя податлив на манипулация и лъжи. Той ще използва своето безкрайно въображение, за да ви сбъдне всяко ваше желание. Мъжът Риби обича да се смее, така че ако имате добро чувство за хумор, то вие сте на прав път. Той изглежда спокоен отвън, но отвътре ще намерите различен човек, тъй като мъжът Риби често се разкъсва между силни емоции. Насърчете го да се разкрие и да освободи тези чувства. Една от най-важните характеристики на Риби е способността да се настройват спрямо емоциите на другите. Така че, ако се срещате с мъж на Риби, можете да очаквате емоционално изпълваща връзка.

Как да впечатлим жена зодия Риби

Жените Риби са известни като добри, състрадателни, безкористни и изключително чувствителни личности. Ако искате да привлечете жената, родена под зодиакалния знак Риби, трябва да сте романтични и да имате добро чувство за хумор. Важно е също да бъдете добър слушател. Личността Риби е състрадателна и изпълнена с безусловна любов. След като привлечете вниманието й, тя бързо ще се разкрие към вас. Сексът с жената Риби ще бъде взривоопасен и никога няма да скучаете с нея в спалнята. Жената Риби обича оживени дискусии за духовните неща и свръхестественото. Тя е интуитивна и бързо ще разбере дали всичко, което търсите е само сексът. Тя иска да се отнасяте към нея с уважение и никога няма да можете да я съблазните напълно само за няколко срещи. Ако сте честен и откровен с нея, тя веднага ще се почувства по-свързана с теб. Жената Риби е много чувствителна по природа, така че не може бързо да прости и да забрави. Ако сърцето й е било ранено в миналото, тя трудно ще се приеме мисълта за нова романтична връзка.


Автор: Велина Великова
Напиши коментар