Коледният базар във Варна идва на 8 декември

Коледното настроение тази година идва по-рано във Варна, за да ни донесе много греяно вино, ароматни сладкиши и разнообразие от сгряващи душите кулинарни изкушения. Повод най-хубавите празници от в морската столица ще бъде открит коледен, съобщи агенция „Фокус“. Той ще бъде открит на 8 декември и ще продължи до 22 декември, в района на градинката с фонтаните до Община

Събитието се организира от „Българска Стрийт Фууд Асоциация" - организатор на „Улицата на готвачите", заедно с "„Фермерски пазар".

„Заедно ще създадем атмосферата на автентичен коледен базар, изпълнен с уют, топлина, вкус и веселие! Място, на което да се заредите с позитивна енергия преди светлите семейни празници“, допълват организаторите.

Специално за посетителите организаторите са подготвили невероятно вкусна и разнообразна храна, приготвена пред очите им, от едни от най-добрите кулинари в региона и гостуващи кухни от София и Бургас.

В базата ще има и сгряващи коледни напитки за малки и големи, чисти продукти от малки ферми и семейни производители от региона , ръчно изработени подаръци и коледна декорация.

Освен това благотворителни инициативи, които молим да подкрепите, като този път ще са за закупуване на продукти за социалната кухня към храма „Св. Архангел Михаил" за помощ на хора в нужда.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар