Голям интерес към шоуто "Направихте ме на луд" във Варна

Билетите за театралната комик терапия "Направихте ме на луд" във Варна почти са разпродадени, установи репортер на СПЪТНИК

Интереса на варненци към хитовата комедия "Направихте ме на луд" не спира. Събитието ще се проведе на 20 януари от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център.

Последните свободни места са в продажба на касата на ФКЦ а тразиционния един билет за двама на касата на театър "Българан". Онлайн билети може да закупите от ТУК

Режисьор е Богдан Петканин. В спектакъла участват Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев, Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов, Тихомир Благоев. Специален музикален гост на вечерта ще бъде удивителната Глория. 

Един билет за двама все още може да бъде закупен от билетен център "Българан" (Ул. Братя Шкорпил 33)

Хумор, музика, песни...В "Ко’Мик театрална терапия - "„Направихте ме на луд!“  ще видите миниатюри от "Сляпата любов", "Той пропя", "Половин жена", "Тя пропя", "Фокусите на фокусника", "Тя му дойде", "Война и мир", "Стар струг за млада гайка".

Този спектакъл би могъл да се казва: "Който оцелее нека разкаже", също така "Те толкова си могат", както и "Играещи в просото", а защо не "Те не могат да ни спрат", а също така "И повече и пак, смях под похлупак", и "50 нюанса на открито".

Едно е сигурно. Ще има много, много смях!


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар