На 31 януари от 19.00 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център е морската премиера на страхотната нова театрална комедия „Два билета за Париж“.

Режисьор е Робин Кафалиев, постановка – Тодор Мадолев, сценограф – Теодор Даскалов. Участават Робин Кафалиев, Таня Кожухарова, Атанас Бончев-Наката, Мариела Топалова, Марияна Бранкованова, Цветана Благоева, Николай Сяров, Йоана Иванова, Яцек Янков.

Нощ преди сватбата в младоженския (многоженския) апартамент!
Секс преди брака?!!! – може… Но ако е с непознат човек? Това изневяра ли е или… алкохолно недоразумение?… И ако на сватбения си ден се налага на поразия да въвличаш сватбарите в лъжи (дори себе си), това измама ли е или?… А, ако единственото ти спасение е, още преди другите да са се усетили, бързо да изчезнеш някъде (например в Париж), това бягство ли е… или…

Тези (и други) поразии се случват в новата комедия „Два билета за Париж“, и автор е Христо Христов, именно главният сценарист на „Аламинут“.

Смейте се, вие, но на героите хич не им е до смях в тези сложни ситуации и задъхана динамика. О-ооо, какви решения само взимат и не взимат познатите ви актьори от емблематичното скеч-шоу – „Аламинут“! Да, Робин Кафалиев, Таня Кожухарова и Атанас Бончев – Наката нямат секунда спокойствие.
С тях са се забъркали и колегите им Мариела Топалова, Йоана Иванова, Марияна Бранкованова, Цветана Благоева, Николай Сяров, Яцек Янков. Те буквално разплакват публиката, не от друго, а от смях, макар на самите да им се реве.

Забранено е за зрители със смехова алергия или слаба диафрагма (трябва много въздух, за да се издържи). И, да… който до сега не го е знаел, ще осъзнае че:
Мъжете искат секс, а жените – щастлива любов. Но в края на краищата… едните и другите правят бебе!
Наздраве, но… да не ви се случва…