Тардиционен празничен мегаспектакъл предстои на 14.02.2020 от 19.00 часа в Двореца на културата и спорта във Варна

Билетите са в продажба на касите на театър „Българан“, Фестивален и конгресен център и Дворец на културата и спорта и до 21 януари ще бъдат със специални промо въвеждащи цени за ранна продажба.

Празнувайте със специалните музикални гости – ТРИО ТЕНОРИТЕ. Смях и награди с водещ БОРИС КАСИКОВ и … 90 мин. смях с театралната комедия „ЛЮБОВ И ГРЪМОТЕВИЦИ“. Участват: Христо Гърбов, Петя Венелинова, Мариана Крумова, Ивайло Спасимиров, Ясена Господинова, Йовко Кънев, Любомир Кънев

„ЛЮБОВ И ГРЪМОТЕВИЦИ“ – Комедия от Кен Лудвиг
Постановка: Орлин Дяков, Сценография и костюми: Виолета Радкова
Смехът и забавлението са гарантирани от Христо Гърбов, Петя Венелинова, Мариана Крумова, Ивайло Спасимиров, Ясена Господинова, Йовко Кънев, Любомир Кънев

Вечерта ще започне с подобаващо шоу с много награди а хилядната публика ще бъде „в ръцете“ не на кой да е, а на самия Борис Касиков и Трио Тенорите.

Един от всички смелчаци ще има възможността да направи най-оригиналното предложение за брак. Борис Касиков и екипът на театър „Българан“ ще се погрижат събитието да бъде незабравимо и без аналог!

Втората част на вечерта ще зареди публиката с много смях и адреналин в компанията на звездите от мегакомедията от Кен Лудвиг „ЛЮБОВ И ГРЪМОТЕВИЦИ“.

Ужасно забавна суперкомедия!
В пиесата на нашумелия американски драматург Кен Лудвиг ще видим как една театрална трупа се мъчи да се отърве от ежедневните си неволи. Това води след себе си до куп недоразумения.

Ще се озовете зад кулисите на театъра, за да станете свидетели на семейни конфликти, любовни драми, пиянски безумия и провалени мечти за холивудска кариера. Но когато завесата се вдигне, у зрителите не бива да има никакво съмнение в красивия свят на театъра и спокойно да се насладят на актьорското изкуство.