Миле Китич: Най-много обичам да пея в България, това е истината

Най-много обичам да пея в България, това е истината. Когато гледам коментарите в телевизията и прегледите в Ютюб, почти всеки втори коментар е от България. Това заяви музикантът пред bTV. Легендата на сръбската музика е на 71 години, но призна, че когато пее се чувства все едно е на 30 години.  

"Имал съм много концерти навсякъде по света, но най-хубавият беше в "Арена София“ в България, беше препълнено – имаше 10-15 хил. души. Използвам повода да поканя всички на 20 септември в "Арена София“, допълва още той.

Миле Китич празнува “40 години на сцена" с големия концерт в столицата през септември. След успеха на концерта му във Варна през 2022 година, той ще пее отново у нас. Обичаният изпълнител ще се срещне с хилядите си фенове в София, за още по-грандиозно и емоционално шоу с най-големите си хитове през всичките тези години. На 20 септември в зала “Арена София" ще звучат любимите писни на публиката - “Casa ljubavi", “A mi smo bili", “Mi smo bili jedan zivot", “Jasmina", “Svi su tu", “Bomba", “Milioni, kamioni", “Pije mi se" и още много други.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар