Мъжът на Мария Гроздева изригна след кражбата: Искам промяна в закона! По крадците да се стреля на месо

m-grozdeva

Домът на олимпийската ни шампионка Мария Гроздева стана обект на скандална кражба. Ето какво разкрива пред Агенция ПИК, съпругът на голямата ни спортистка Валери Григоров.

– Здравейте, г-н Григоров, може ли да разкриете за читателите ни повече подробности относно кражбата, каква всъщност е ситуацията?

– Крадците са били абсолютни професионалисти. Сега явно така се прави. Обират те докато си си вкъщи, за да не са включени аларми и подобни неща. Дори нямаше да разберем, че са влизали в дома ни, ако не са заключили вратата, след като са излезли.

– Откраднати ли са ценни вещи, има ли сериозни поражения по дома ви?

Не, открадната е само парична сума. Няма какви ценни вещи да оберат. Взели са парична сума. По къщата няма никакви следи, че въобще са влизали крадци.

– Мария Гроздева споделя в известна социална мрежа, че при случай на среща между вас и крадците е била способна на крайност. Вие как бихте реагирали в такъв момент, за да защитите дома и близките си?

  12 000 лева са откраднати от частен имот в Айтос

– Естествено бих реагирал възможно най-адекватно, бих защитил близките си, дома си. Дори апелирам да се вкара закон подобни крадци да може, да бъдат застрелвани от граждани, при случай на обири.

– Подали ли сте вече жалба пред органите на реда?

Не, още не сме решили дали ще подаваме. Явно става въпрос за сериозни професионалисти.

Господин Григоров накрая пожела всичко най-добро на спортните фенове и не уточни дали може да очакваме бъдещи спортни успехи от Мария Гроздева, предвид подобни случващи се тежни събития, които отместват фокуса от спортните постижения.

 

ИЗПРАТИ НОВИНА: ТУК или на страницата ни във Фейсбук

Вашият коментар