Мария Игнатова ще води „Маскираният певец“

Мария Игнатова най-вероятно ще е новото попълнение в екипа на „Маскираният певец“ от есента, гласи най-прясната клюка в телевизионните среди.

След като остана без работа, когато „Папараци - ново 20“, окончателно падна от ефира на btv, Маги Халваджиян я уверил, че ще направи всичко възможно да я върне на екран и да и намери предаване, в което да се изявява. Неслучайно в последно време Мария и гаджето й Ивайло Нойзи все по-често могат да бъдат забелязани в заведението на Кремена Халваджиян в компанията на продуцента.

Маги вече започнал да изпълнява обещанието си към Игнатова и само преди дни излезе нов онлайн епизод на Господари на уеба, на който водеща бе Мария Игнатова с Румен Угрински.

Маги бил готов да привлече блондинката за лице на „Маскираният певец“, тъй като е изправен пред тежка дилема кой да бъде водещ.    Както „Галерия“ писа, Зуека сериозно обмисля вариант да се изнеса от България и да се установи в Испания.

Ако тандемът Игнатова -Угрински се запази, това би означавало, че от „Маскираният певец“ ще отпадне Геро, който миналата година замести Рачков и партнираше на Зуека. Заради сложните рокади Маги Халваджиян все още не е взел окончателно решение кой ще води предаването, но вече е провел предварителни разговори с Мария.

hotarena.net


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар