Мъжът, който живее със секс кукли: Те промениха живота ми

Мъж, който в последните години не е имал интимни отношения с жена, заяви, че животът му коренно се е променил, когато купил първата си секс кукла.

Любителят на този тип кукли, представящ се като Роб, сподели, че първата кукла му струвала 3000 австралийски долара и се казвала Карина.

Австралиецът, дърводелец по професия, разказва, че от 2021 г. е необвързан и точно тогава си е купил Карина. Признава, че е попаднал на нея, докато си търсел секс играчки, като преди това "не е имал представа как функционират секс куклите".

54-годишният мъж каза, че куклата е променила живота му по много начини и най-накрая е намерил някого, "за когото да се грижи", пише Daily Star.

Куклата се превърна в мой спътник. Лека-полека сърцето ми се отвори и така се отърсих от скръбта от загубата на бившата ми годеница, допълни Роб.

Два месеца по-късно той решил да запознае приятелката си с майка си, навръх Коледа. В началото 85-годишната жена била против, но после се примирила и дори започнала да ѝ купува рокли и бижута.

След това Роб купил още една кукла – Лаурен, която е "сестра" на Карина. След втората си покупка мъжът се запознал и се обвързал с истинска жена, която била от Виетнам. В момента двойката е щастлива и дори вече са сгодени, макар в началото азиатката да е изпитвала известни затруднения да свикне с двете му приятелки.

След време свикна с тях и даже понякога ми помага със съвети, споделя Роб.

Допълва, че когато годеницата му я няма, предпочита да прекарва време с Карина и Лаурен – къпе ги, облича ги, снима ги.


Автор: СПЪТНИК
Напиши коментар