Луна вече не си търси мъж, събира пари за Православен храм

Луна събира средства за построяването на православен храм в родното село на майка й – Вехтово. С каузата изпълнителката на „Чики чики“ се заема след като получава писмо от жителите на местността, пише hotarena.net.

„Необходимата сума за проекта е 125 хиляди лева. Сега съм се заела с това да дам гласност на доброто дело. Ще дам и аз някой лев“, обясни Луна. Към момента събраните средства за построяването на храма възлизат на 33 хиляди лв.

„Моят живот принадлежи на Господ и респективно след това – на хората“, категорична е певицата, като обяснява, че това е и една от причините защо не се вижда като булка в бъдеще. „Не искам брак. За мен свободата е най-важна. В никакъв случай не мога да обещая нищо на мъжа отсреща, не мога да му дам нищо. Ако той иска да подчини живота си на това, което се случва в моя, винаги е добре дошъл, но не искам брак“, отсече скандалната блондинка.

„След участието си във „ВИП Брадър” не можех да се разхождам спокойно на улицата. Затова и си сложих розови кичури. И сега, докато хората се питат дали това съм аз, или не, вече съм успяла да се скрия някъде“, смее се Луна.

Агенция Блиц

 

 

ИЗПРАТИ НОВИНА: ТУК или на страницата ни във Фейсбук

Вашият коментар